Vindex AB · Publicerad 24 feb 2021

Anticimex befinner sig mitt i en process att bli mer digitala och dynamiska. Som en del i det förstärker vi nu ekonomiavdelningen med ytterligare en Business Controller. I rollen som Business Controller ingår att regelbundet analysera verksamheten på ett innovativt och effektivt sätt med fokus på affärer och lönsamhet. Du kommer att agera stöd till ledningen och regioncheferna vad gäller verksamhetsstyrning och medverka till åtgärder som ökar organisationens effektivitet. Tjänsten rapporterar till CFO Sverige.

Huvudsakliga arbetsuppgifter kommer att vara:

 • Att analysera och följa upp verksamheten
 • Att rapportera resultat och nyckeltal
 • Att ta fram presentationer till ledningen
 • Att utveckla budget- och prognosverktyg
 • Att initiera, driva och följa upp adhoc-projekt
Vem är du?

Anticimex söker dig som har några års erfarenhet från liknande roll alternativt arbetar för närvarande på någon av Big Four. Du har intresse och erfarenhet av hur system fungerar var för sig och tillsammans. För att lyckas i rollen behöver du ha en stark drivkraft, vara engagerad och kommunikativ. Det innebär att kunna samarbeta med regionchefer, koncernen samt både med ekonomi- och IT-personal. Du har strategisk höjd och ser till helheten, samtidigt som du är operativ i det dagliga arbetet. Kvalitet, noggrannhet och deadlines är mycket viktigt för dig. För att lyckas i rollen har du:
 • Kandidatexamen inom ekonomi
 • Minst 2 års erfarenhet som Business Controller, alternativt Big Four
 • God förståelse för redovisning
 • Erfarenhet av MS Power BI och MS Power Point är meriterande
 • Avancerade kunskaper i MS Excel
 • Erfarenhet av ERP IFS och Cognos Controller är meriterande
Vad kan vi erbjuda dig?

Vi erbjuder en stimulerande arbetsmiljö med goda möjligheter till personlig utveckling i ett företag med en stark historia och en expansiv framtid. Anticimex är decentraliserat vilket innebär stort ansvar lokalt i regionerna. Från centralt håll är ambitionen att ge support, råd och verktyg till regioncheferna att utveckla den lokala verksamheten. Det innebär ständiga förändringar och nya utmaningar i en spännande vardag. Anticimex är ett företag med en spännande blandning av ett entreprenörsföretag och en internationell koncern med mycket stor marknadspotential såväl inom konsument- som företagssektorn. Vi sitter i moderna lokaler med bra kommunikationer.

Ansökan

Vid intresse, skicka gärna ditt CV i word-format till oss på Vindex och ange ref AXBC1065. Tveka inte att kontakta ansvarig rekryterare Alexander Butler (070-920 84 92 eller alexander.butler@vindex.se) vid fler frågor kring rollen

Anticimex är det moderna serviceföretaget inom skadedjurskontroll, matsäkerhet, fuktkontroll, husbesiktningar och brandskydd. Genom förebyggande åtgärder, ny digital teknik och hållbara lösningar skapar vi hälsosamma miljöer för både företag och privatpersoner runt om i världen. Den svenska verksamheten har en omsättning på ca 2,0 miljarder kronor och 1 350 anställda. Läs mer på www.anticimex.se och www.anticimex.com
+ Läs mer om jobbet
Om företaget
Vindex är en rekryteringsbyrå som arbetar med interimslösningar och rekrytering nischat endast mot ekonomiavdelningen. Vi är specialister på tillsättningar av konsulter och kandidater inom ekonomifunktionen. Detta innebär att vi tillsätter CFO:er, ekonomichefer, controllerchefer, Business Controllers, redovisningschefer, koncernredovisningsekonomer, redovisningsekonomer samt lönespecialister. Läs gärna mer om oss och våra lediga tjänster på www.vindex.se.
+ Läs mer om företaget
Sista ansökningsdag
17 apr 2021
Anställning
Tillsvidareanställd
Omfattning
Heltid
Antal Tjänster
1
Yrkesområde
Administration

Inga fler liknande jobb tillgängliga