Vindex AB · Publicerad 25 mars 2021

Å kunds vägnar söker vi på Vindex nu en ekonomiassistent för hyrrekrytering. Det innebär att du till en början kommer att gå som konsult under de första sex månaderna och därefter att tanken att du övergår i en fast tjänst hos kunden, förutsatt ett gott samarbete. Start sker så snart som möjligt och i rollen kommer du att arbeta varierat med både ekonomi och administration.

Placering: centrala Stockholm

Huvudsakliga arbetsuppgifter för rollen som ekonomiassistent till bolag inom aktuell bransch

 • Kvalitetssäkra underlag
 • Betalningar
 • Utläggshantering
 • Upprättande av avtal
 • Bokföring
 • Säkerställa att deklarationer och bokslut skickas in i tid och är korrekta
 • Övriga administrativa uppgifter
För den här rollen söker vi en serviceminded och framåt person med skinn på näsan. Du är proaktiv och handlingskraftig samt att du har ett noggrant och strukturerat arbetssätt. I tillägg till detta ser vi gärna att du är prestigelös och lösningsfokuserad.

Kvalifikationer för rollen som ekonomiassistent till bolag inom aktuell bransch

 • Eftergymnasial utbildning inom ekonomi
 • Minst 2-3 års erfarenhet av ekonomirelaterade arbetsuppgifter
 • Tidigare arbetat i en liknande roll
 • God systemvana
 • Flytande i engelska och svenska, både muntligt och skriftligt
Vid intresse, skicka gärna ditt CV i word-format till oss på Vindex och ange ref EREKASS1048. Tveka inte att kontakta ansvarig rekryterare Erica Röös (073-338 10 85 eller erica.roos@vindex.se) vid fler frågor kring rollen.

Vad vi erbjuder

Under din anställning som konsult hos Vindex får du alltid fast månadslön och omfattas av både olycksfallsförsäkring och livförsäkring.

Som en del av processen för varje roll utförs en bakgrundskontroll på de aktuella slutkandidaterna som då kommer att informeras i förväg.

Vindex tillsätter ekonomiassistenter i Stockholm. Vi är en rekryteringsbyrå som arbetar med interimslösningar och rekrytering nischat endast mot ekonomiavdelningen. Vi är specialister på tillsättningar av konsulter och kandidater inom ekonomifunktionen. Detta innebär att vi tillsätter CFO:er, ekonomichefer, controllerchefer, Business Controllers, redovisningschefer, koncernredovisningsekonomer, redovisningsekonomer samt lönespecialister. Är du intresserad av fler uppdrag/tjänster som redovisningsekonom? Kika gärna under fliken Lediga uppdrag och jobb.
+ Läs mer om jobbet
Om företaget
Vindex är en rekryteringsbyrå som arbetar med interimslösningar och rekrytering nischat endast mot ekonomiavdelningen. Vi är specialister på tillsättningar av konsulter och kandidater inom ekonomifunktionen. Detta innebär att vi tillsätter CFO:er, ekonomichefer, controllerchefer, Business Controllers, redovisningschefer, koncernredovisningsekonomer, redovisningsekonomer samt lönespecialister. Läs gärna mer om oss och våra lediga tjänster på www.vindex.se.
+ Läs mer om företaget
Sista ansökningsdag
16 maj 2021
Anställning
Tillsvidareanställd
Omfattning
Heltid
Antal Tjänster
1
Yrkesområde
Ekonomi

Inga fler liknande jobb tillgängliga