Vindex AB · Publicerad 27 feb 2020

För rekrytering till Ludvig & Co sökes nu en kontorschef till deras lönecenter

För Ludvig & Co's räkning söker Vindex nu en kontorschef till deras lönecenter. Ludvig & Co är Sveriges största redovisnings- och rådgivningsföretag. Vi har cirka 1 300 medarbetare på drygt 130 orter och över 70 000 kunder. Vi erbjuder branschspecifika tjänster inom ekonomi & skatt, juridik, affärsrådgivning och fastighetsförmedling som ger affärsnytta för dig som småföretagare. Genom vår kundportal MittKontor möter vi våra kunder över hela landet och kan erbjuda digitala leveranser av alla viktiga dokument samt digitala tjänster 24/7. Vi satsar också på att ta fram branschunika tjänster med digitalt innehåll i syfte att förenkla och effektivisera våra kunders vardag.

För att skapa framgångsrika företagare är det viktigt för oss att vara genuin och professionell i kundmötet och att vi arbetar med ett stort engagemang för det vi gör. För fjärde året i rad har vi blivit rankade som en av Sveriges bästa arbetsgivare – och det tänker vi fortsätta vara.

Om rollen:

Som kontorschef för Lönecenter har du personalansvar för de tre cheferna i Norrköping, Vänersborg och Ängelholm och ekonomiskt ansvar för Lönecenters resultat. Dina viktigaste uppgifter blir att transformera och växa löneaffären och bygga starka team genom att coacha och inspirera medarbetare som i sin tur kan leverera god lönsamhet och tillväxt. En viss del av din tid kommer också behöva gå till kundarbete. Dina uppgifter består bl.a. i att:
 • Transformera, effektivisera och organisera verksamheten
 • Utveckla och leverera den ambitiösa tillväxtplan som ligger framför oss
 • Driva försäljnings- och marknadsföringsarbetet
 • Kund och leveransansvarig
 • Fördela och tillsätta rätt resurser för rätt uppdrag
 • Tillsammans med medarbetarna hjälpa kunder att driva och utveckla deras verksamheter
I rollen som kontorschef har du även ansvar för att upprätthålla ett gott arbetsklimat och informationsflödet i din grupp. Du kommer att erbjudas utbildningar, nätverksträffar och möjlighet att dela erfarenheter med andra kollegor inom företaget. Kontoret ingår i Region Central där ni tillsammans arbetar aktivt med kompetensutbyte inom enheten.

Kvalifikationer och personliga egenskaper:

 • Relevant utbildning inom lön
 • Bred arbetslivserfarenhet inom lön inklusive ledarskapserfarenhet
 • Erfarenhet att strukturera upp en verksamhet
 • Ett stort yrkesmässigt engagemang
 • Förmågan att leda, sprida energi och motivera andra människor
Som person är du driven, resultatorienterad, kommunikativ och förtroendeingivande både i rollen som ledare och som operativ konsult.

Ansökan:

Denna rekrytering sker i exklusivt samarbete med Vindex AB. Är du den vi söker? Ansök via annonsen alternativt skicka ditt CV med ref MTLÖN618 till Rekryteringsansvarig Marie Tolf: marie.tolf@vindex.se, 070-171 81 93. Intervjuer sker löpande så tveka inte att skicka in din ansökan redan idag!

https://vindex.se/
+ Läs mer om jobbet
Om företaget
Vindex är en rekryteringsbyrå som arbetar med interimslösningar och rekrytering nischat endast mot ekonomiavdelningen. Vi är specialister på tillsättningar av konsulter och kandidater inom ekonomifunktionen. Detta innebär att vi tillsätter CFO:er, ekonomichefer, controllerchefer, Business Controllers, redovisningschefer, koncernredovisningsekonomer, redovisningsekonomer samt lönespecialister. Läs gärna mer om oss och våra lediga tjänster på www.vindex.se.
+ Läs mer om företaget
Sista ansökningsdag
20 apr 2020
Anställning
Tillsvidareanställd
Omfattning
Heltid
Antal Tjänster
1
Yrkesområde
Administration
Underkategori
Kontorschef

Inga fler liknande jobb tillgängliga