Vindex AB · Publicerad 8 apr 2021

Vi på Vindex söker nu en teknisk chef för rekrytering till vår kunds servicefunktion. Hela rekryteringsprocessen sköts av Vindex men anställning kommer att erbjudas direkt hos kunden. Start sker enligt överenskommelse med hänsyn till eventuell uppsägningstid. I rollen kommer du att leda dina medarbetare och tillsammans ansvarar ni för att tillhandahålla en hög servicenivå med god kvalitet. Du kommer även vara en aktiv kraft i att bidraga till bolagets expansion med hög servicenivå och kundnöjdhet och du kommer att ingå i ledningsgruppen.

Placering: centrala Stockholm

Huvudsakliga arbetsuppgifter för rollen som teknisk chef till servicefunktion

 • Säkerställa SLA och KPI-er gällande svarstider, ärendets omloppstid samt utestående ärendevolym
 • Identifiera och definiera felaktigheter i tjänsten och tillhandahålla underlag för förbättrade funktioner, rutiner och dokumentationer
 • Identifiera kunder respektive ärendetyper som kräver stor insats med hjälp av datadriven analys
 • Driva operativ governance på månadsbasis gentemot större kunder
 • Definiera förbättringar och att bygga ut den digitala servicen med hjälp av digitalt kundcenter och dess kunskapsbank
För att lyckas i den här rollen är du serviceinriktad, engagerad och drivs av att skapa positiva kundupplevelser. Du är också kommunikativ och lösningsorienterad med ett strukturerat och metodiskt arbetssätt. Utöver detta ser vi gärna att du har förmågan att arbeta både självständigt såväl som i grupp samt att du har en prestigelös och flexibel inställning. I tillägg till detta har du en god förmåga att förstå kundens behov på flera plan och kan anpassa dig efter det i ditt arbete.

Kvalifikationer för rollen som teknisk chef till servicefunktion

 • Universitets- eller högskoleutbildning inom ekonomi, HR och/eller teknik
 • Gedigen erfarenhet av affärs- och/eller HR system
 • Mycket goda ledaregenskaper och erfarenhet av chefskapet men även det operativa
 • Starkt serviceengagemang och förmåga till positiv och konstruktiv dialog med kunden
 • Mycket goda tekniska kunskaper inom IT och ny teknologi
 • God verbal förmåga i tal och skrift
Vid intresse, skicka gärna ditt CV i word-format till oss på Vindex och ange ref JDHR1084. Tveka inte att kontakta ansvarig rekryterare Joanna Danielsson (070-541 18 77 eller joanna.danielsson@vindex.se) vid fler frågor kring rollen.

Som en del av processen för varje roll utförs en bakgrundskontroll på de aktuella slutkandidaterna som då kommer att informeras i förväg.

Vindex tillsätter ekonomer i Stockholm. Vi är en rekryteringsbyrå som arbetar med interimslösningar och rekrytering nischat endast mot ekonomiavdelningen. Vi är specialister på tillsättningar av konsulter och kandidater inom ekonomifunktionen. Detta innebär att vi tillsätter CFO:er, ekonomichefer, controllerchefer, Business Controllers, redovisningschefer, koncernredovisningsekonomer, redovisningsekonomer samt lönespecialister. Är du intresserad av fler uppdrag/tjänster som redovisningsekonom? Kika gärna under fliken Lediga uppdrag och jobb.
+ Läs mer om jobbet
Om företaget
Vindex är en rekryteringsbyrå som arbetar med interimslösningar och rekrytering nischat endast mot ekonomiavdelningen. Vi är specialister på tillsättningar av konsulter och kandidater inom ekonomifunktionen. Detta innebär att vi tillsätter CFO:er, ekonomichefer, controllerchefer, Business Controllers, redovisningschefer, koncernredovisningsekonomer, redovisningsekonomer samt lönespecialister. Läs gärna mer om oss och våra lediga tjänster på www.vindex.se.
+ Läs mer om företaget

Inga fler liknande jobb tillgängliga