Vindex AB · Publicerad 11 dec 2020

Är du redovisningskonsult med bakgrund inom byrå och söker nya utmaningar? Se hit! Vi på Vindex ser en ökad efterfrågan hos våra kunder på just den här typen av profil och söker nu redovisningskonsulter för framtida tjänster.

Vi erbjuder spännande roller i form av både uppdrag med varierande längd, samt rekrytering och hyrrekrytering. Vi hittar det som passar bäst för dig och dina preferenser. Exempel på arbetsuppgifter kan vara:

  • Löpande bokföring
  • Avstämningar
  • Betalningar
  • Upprättande av momsdeklaration och arbetsgivardeklaration
  • Bokslut
  • Upprättande av årsredovisningar
  • Rapportering
Känns detta intressant och vill du ta nästa steg i karriären? Skicka gärna in en spontanansökan med bifogat CV nedan eller kontakta Sara Johansson om du har frågor eller funderingar!

Vi intervjuar kandidater löpande så skicka in din ansökan redan idag för att inte gå miste om din drömroll!

Vad vi erbjuder

Under din anställning som konsult hos Vindex får du alltid fast månadslön och omfattas av både olycksfallsförsäkring och livförsäkring. Professionella underkonsulter fakturerar via eget bolag.

Som en del av processen för varje roll utförs en bakgrundskontroll på de aktuella slutkandidaterna som då kommer att informeras i förväg.

Vindex tillsätter redovisningskonsulter i Stockholm. Vi är en rekryteringsbyrå som arbetar med interimslösningar och rekrytering nischat endast mot ekonomiavdelningen. Vi är specialister på tillsättningar av konsulter och kandidater inom ekonomifunktionen. Detta innebär att vi tillsätter CFO:er, ekonomichefer, controllerchefer, Business Controllers, redovisningschefer, koncernredovisningsekonomer, redovisningsekonomer samt lönespecialister. Är du intresserad av fler uppdrag/tjänster som redovisningsekonom? Kika gärna under fliken Lediga uppdrag och jobb.
+ Läs mer om jobbet
Om företaget
Vindex är en rekryteringsbyrå som arbetar med interimslösningar och rekrytering nischat endast mot ekonomiavdelningen. Vi är specialister på tillsättningar av konsulter och kandidater inom ekonomifunktionen. Detta innebär att vi tillsätter CFO:er, ekonomichefer, controllerchefer, Business Controllers, redovisningschefer, koncernredovisningsekonomer, redovisningsekonomer samt lönespecialister. Läs gärna mer om oss och våra lediga tjänster på www.vindex.se.
+ Läs mer om företaget
Sista ansökningsdag
2 feb 2021
Anställning
Tillsvidareanställd
Omfattning
Heltid
Antal Tjänster
1
Yrkesområde
Ekonomi
Underkategori
Redovisningsekonom

Inga fler liknande jobb tillgängliga