Visma Consulting AB · Publicerad 17 dec 2020

Vi på Visma Consulting söker en verksamhetskonsult med erfarenhet från offentlig sektor som ska hjälpa våra kunder i deras digitaliseringresa. Du kommer att arbeta med våra Ciceronprodukter samt tillhörande tjänster i ett i nära samarbete med vår sälj- och projektorganisation för att styra och vägleda hur vi med kvalitet levererar lösningar.

Ciceron Produktsvit innefattar stöd för hantering av allmänna handlingar, nämndsadminstration, digitala möten, e-tjänster, e-arkiv, integration och säker inloggning/underskrift. Visst låter det spännande? :)

Din nya roll som verksamhetskonsult

Kort och gott är det du som verksamhetskonsult som ser till att våra kunder använder produkterna effektivt. Det gör du genom att utbilda, förvalta och vara i nära dialog med kundens organisation. Du medverkar även i offertarbetet och i införandeprojekt. Rollen som verksamhetskonsult är varierande och fokuserar på att förmedla kunskap till olika användargrupper. För att bygga en nära relationer med våra kunder, som är geografiskt utspridda över hela landet, så håller du kontakt både digitalt och på plats hos kund (när det är möjligt).

Några exempel på vad din arbetsvardag kommer bestå av:
  • Utbilda våra kunder i hur de får mest nytta av våra produkter
  • Stötta och ge input vid produktutveckling
  • Demo och ansvar för mindre leveransprojekt
  • Implementation och test
  • Medverka vid supportfrågor
Placering är på något av våra härliga kontor i Stockholm eller Skellefteå. Men bor du på annan ort är vi också nyfikna!

Vem är du?

Vi tror att du som söker är på jakt efter en roll där du får utvecklas och lära dig nytt. Vidare trivs du med att få arbeta självgående och har ett intresse för den digitala utvecklingen som sker i samhället. För att vara mitt i prick tror vi att du kan kryssa i följande:
  • Erfarenhet av att arbeta i offentlig sektor.
  • Du har jobbat med nämndadministration, registrering eller kvalitetsarbete och då en god förståelse för den verksamheten.
  • Använt ärendehanteringssystem och extra stort plus om du jobbat i vårt Ciceron Dokument & Ärende.
Du har en förmåga att se helheter och samband samt att tänka och agera proaktivt och långsiktigt. För att få en flygande start i denna roll trivs du med att knyta nya kontakter, har förmågan att förstå olika intressenters behov och fokuserar på kundnytta och resultat. Du kan konsten att presentera olika lösningar och gör detta på ett pedagogiskt sätt utifrån mottagarens perspektiv.

Ansökan

Är detta rollen för dig? Skicka då CV och personligt brev där du berättar varför du ser dig själv hos oss på Visma Consulting! Dock inte senare än 31 januari då vi hoppas att vi hittar denna stjärna innan sista ansökningsdag. Har du frågor om tjänsten kontakta Leverans och supportchef Maria Eriksson på 0703114970, mail: maria.eriksson@visma.com. Varmt välkommen med din ansökan!

Vilka är vi på Visma Consulting?

Vi är ett självständigt, entreprenöriellt bolag inom den framgångsrika Vismakoncernen. Vi tror på digitaliseringens kraft att utveckla samhället - då blir det både roligare och mer effektivt. Med våra grymma IT-konsulter, molnlösningar och härliga kunder gör vi just det! Vi står stadigt på marknaden, med samhällskritiska och verksamhetskritiska tjänster och lösningar som vi helt från scratch utvecklar, levererar och förvaltar. Vi erbjuder även marknadsledande tredjepartsprodukter som vi anpassar och implementerar hos våra kunder.

Vi är 150 glada kollegor som framförallt sitter inhouse i egna uppdrag, utspridda på sex kontor från norrländska Skellefteå till söderns Malmö, och däremellan Gävle, Kristianstad, Uppsala och Stockholm. De flesta av oss jobbar med någon form av systemutveckling medan andra jobbar i verksamhetsnära roller eller med uppgiften att nå ut på marknaden - bli en av oss!

Kika gärna in på vår karriärsida för att läsa mer om hur livet på Visma kan se ut!
+ Läs mer om jobbet
Om företaget
Visma erbjuder programvara och tjänster som förenklar, digitaliserar och effektiviserar affärsprocesser inom privat och offentlig sektor. Koncernen verkar i Norden, Benelux, Centraleuropa och Östeuropa. Med fler än 11 000 anställda, 1 000 000 kundavtal och en omsättning på 1 526 miljoner euro under 2019 är koncernen ett av de ledande programvaruföretagen i Europa. Besök Visma.se

Läs mer om vårt Privacy Statement här: https://www.visma.com/privacy/.
+ Läs mer om företaget
Sista ansökningsdag
31 jan 2021
Anställning
Tillsvidareanställd
Antal Tjänster
1
Yrkesområde
Administration
Underkategori
Arkiv & Bibliotek

Inga fler liknande jobb tillgängliga