Visma Enterprise AB · Publicerad 9 feb

Nu söker vi en driven KAM som brinner för affären och att stärka kundrelationer. Vill du arbeta med hängivna och proffsiga kollegor i ett snabbt växande bolag inom en av nordens ledande IT-koncerner?

Vill du ha en nyckelroll i vår fortsatta kundresa med fokus på Costumer Success?

Då måste du läsa mer!

Om rollen
I rollen som Key Account Manager jobbar du med våra befintliga kunder, i huvudsak stora kunder med mer än 500 anställda inom privat- och publik sektor. Du ingår i ett säljteam som består av 12 drivna KAM:ar där ni tillsammans arbetar för att skapa bra kundupplevelser och effektivisera kundernas vardag med hjälp av våra system. I rollen jobbar med strategisk samt proaktiv bearbetning av våra befintliga kunder med syfte att driva merförsäljning och utveckling av affärsrelationer. Du ansvarar för att driva alla steg i försäljningen, från prospektering, via kundsamtal och möten, till demo, skapa erbjudande och förhandling. Vidare har du en viktig roll där du hanterar komplexa säljsituationer och har förmågan att förstå samt utveckla affären under processens gång. I rollen har du ett helikopterperspektiv över marknaden och bevakar eventuella affärsmöjligheter och upphandlingar. Du kommer även samarbeta med övriga delar av vår organisation där ni tillsammans skapar erbjudanden kring bland annat leverans och utveckling av våra system/tjänster. Placeringsort är Göteborg eller Stockholm.

Dina främsta arbetsuppgifter kommer att vara:
 • Att arbeta fram och presentera attraktiva erbjudanden/offerter/anbud för affärsmöjligheter
 • Strategisk och proaktiv planering av affärsmål
 • Bevakning av affärsmöjligheter och upphandlingar
 • Löpande hantering av kundkontakter som sker genom personliga möten i kombination med olika uppkopplade aktiviteter
 • Cross sales av våra övriga erbjudanden
 • Avtalshantering
 • Kontinuerlig rapportering i vårt säljstödsystem
Vem söker vi?
Vi söker dig som brinner för affären och att utveckla relationer. Du sätter kundens behov i fokus och motiveras av att uppnå maximal kundnöjdhet. Du har en förmåga att förhandla och triggas av att nå de konkreta säljmål som är uppsatta. Du är en trygg säljare och van att presentera affärsförslag och lösningar som möter kundernas behov. För att lyckas i rollen behöver du vara en lagspelare som samarbetar effektivt med andra och gärna delar med sig av sin kunskap. På Visma kommer du att arbeta i en dynamisk och föränderlig miljö, vi tror därför att du kommer att trivas som allra bäst om du dessutom är nyfiken, engagerad och utvecklingsbenägen. Vi tror att du har en högskole-/universitetetsexamen med relevant inriktning för rollen eller motsvarande kunskaper förvärvade på annat sätt, samt att du arbetat med motsvarande i minst 3 år.

En eller flera av följande kompetenser är meriterande:
 • Erfarenhet att arbeta med försäljning mot stora kunder inom såväl privat som offentlig sektor
 • Påvisat goda resultat från komplex lösningsförsäljning (B2B)
 • God ekonomisk förståelse och erfarenhet av förhandlingar
 • Kompetens inom våra större HRM-lösningar: HR-plus och Personec P
 • Tidigare erfarenhet från försäljning av cloudtjänster och HRM-lösningar
 • Tidigare erfarenhet inom komplex lösningsförsäljning
 • Kompetens om avtalshantering
Vad erbjuder vi?
Likaväl som vi brinner för att effektivisera affären för våra kunder, brinner vi också för att skapa en god arbetsplats för oss själva. Vi ger dig som medarbetare utrymme för nytänkande och proaktivitet, möjlighet att växa och utvecklas samt utrymme att ta stort eget ansvar. På Visma är vi stolta över våra kompetenta och engagerade medarbetare som delar våra gemensamma värderingar
- Respekt, Pålitlighet, Innovation, Kompetens och Laganda.

Hos oss får du chansen att jobba i en av Nordens mest expansiva IT-koncerner. På Visma råder en vänlig och öppen företagskultur med högt i tak. Vår koncern kännetecknas av stark framåtanda, prestigelöshet och entreprenörskap. Vi är med och driver debatten kring digitaliseringen och automatiseringen av samhället framåt. Vi är även stolt huvudpartner till Hello World, som verkar för att öka barns och ungdomars intresse för programmering och digitalt skapande.

Ansökan
Du söker tjänsten via länken. Vi kommer att genomföra urval och kalla till intervjuer löpande, skicka därför in din ansökan så snart som möjligt. Dock senast 10 mars 2019.

Har du frågor eller önskar mer information om tjänsten är du välkommen att kontakta:
Julia Nord, Sales Manager
E-post: julia.nord@visma.com
Telefon: 0723627008

Mer om Julia Nord
Hej! Mitt namn är Julia Nord och jag är chef för vårt KAM-team. Jag brinner för att stötta våra kunder i sin personal och affärsutveckling, tillsammans med vårt team, för gemensam framgång. Förutom det tycker jag det är extra viktigt med balans mellan arbetsliv och privatliv.
Har du några frågor kopplat till tjänsten får du gärna höra av dig till mig. Jag ser fram emot din ansökan!

Vill du veta mer om Visma Enterprise?
Visma Enterprise ingår i Nordens största IT-koncern. Vi levererar lösningar som effektiviserar verksamhetskritiska processer för både privat och offentlig sektor. Den breda produktportföljen rymmer flera marknadsledande system, som Personec P, Agda PS, HR-plus, Medvind och Visma Sesam. På våra 12 kontor i Sverige arbetar ca 330 anställda och våra lösningar producerar fler än 1 650 000 lönespecifikationer varje månad. Vår vision är att skapa möjligheter för en digital offentlig och privat sektor i världsklass.

Läs mer om vår Privacy Statement här: https://www.visma.com/privacy/.

Välkommen med din ansökan!
+ Läs mer om jobbet
Om företaget
Visma erbjuder programvara och tjänster som förenklar, digitaliserar och effektiviserar affärsprocesser inom privat och offentlig sektor. Koncernen verkar i Norden, Benelux, Centraleuropa och Östeuropa. Med fler än 8 000 anställda, över 800 000 kunder och en omsättning på 8 537 miljoner norska kronor under 2017 är koncernen ett av de ledande programvaruföretagen i Europa.

Läs mer om vårt Privacy Statement här: https://www.visma.com/privacy/.
+ Läs mer om företaget
Sista ansökningsdag
10 mars
Anställning
Tillsvidareanställd
Antal Tjänster
1
Yrkesområde
Försäljning
Underkategori
Key Account Manager

Inga fler liknande jobb tillgängliga