Visma Enterprise AB · Publicerad 10 feb 2021

Vill du jobba i en ledande roll där du har möjligheten att leda och utveckla leveransen inom ett av våra marknadsledande system Medvind? Brinner du för att inspirera och utveckla andra? Vill du arbeta i en snabbrörlig miljö med stor möjlighet att påverka?
Då får du inte missa chansen att söka tjänsten som Team Manager hos oss!

Om rollen
I rollen ansvarar du för att leda och utveckla leveransen inom vår produkt Medvind. Du ansvarar för ett team vars uppdrag är att stötta våra kunder inom applikatoriska uppdrag i form av implementation, utbildning och support av systemet. Ditt uppdrag blir att leda, styra och påverka såväl medarbetare som organisationen mot goda resultat och uppsatta mål. Du ansvarar för verksamhetsutvecklingen inom aktuell leverans, med syfte att säkerställa en väl fungerande, kvalitativ och effektiv organisation med förutsättningar att leverera det som efterfrågas. I rollen har du en viktig del i att stötta och coacha dina medarbetare för att skapa engagemang och inspiration inom teamet. Din placeringsort är Stockholm.

Dina främsta arbetsuppgifter kommer att vara:
  • Kontinuerligt utveckla och förbättra leveransmodell och förutsättningar för en effektiv och högkvalitativ tjänst
  • Arbetsledning samt stötta, utveckla och coacha medarbetare för att skapa engagemang i gruppen
  • Delta i kunddialog, interna forum samt övriga samverkansforum
  • Internt samarbete med övriga funktioner inom Visma för att säkerställa bästa leverans- och kundvärde i leveransen till kunderna
  • Ekonomisk rapportering (inkl. fakturering) uppföljning och analys för att säkerställa bästa lönsamhet och effektivitet i leveransorganisationen
Vem söker vi?
Vi söker dig som brinner för att leda och utveckla andra. För att lyckas i rollen är du trygg i rollen som ledare och har god självkännedom samt mod att fatta beslut. Du har förmågan att skapa tillit och engagemang i en miljö med snabba förändringar och innovation. Som ledare hos oss bör du trivas i en miljö med högt i tak och stark entreprenörsanda. Som person ser vi gärna att du har ett personligt driv och besitter en stor vilja att förändra och förbättra. Du har en god kommunikativ förmåga där du kommunicerar på ett enkelt och tydligt sätt i tal och skrift.

Vi tror att du har en högskole-/universitetetsexamen inom teknik/ ekonomi/ HR eller motsvarande kunskaper förvärvade på annat sätt. Du har flerårig erfarenhet som ledare och vi ser gärna att du har tidigare ledarerfarenhet från en konsult- och/eller supportverksamhet.

En eller flera av följande kompetenser är meriterande:
  • God förståelse och erfarenhet av att arbeta med uppföljning och analys som verktyg för verksamhetsutveckling
  • Erfarenhet av offentlig sektor
  • Erfarenhet av att arbetat inom HRM och/eller WFM området
  • Tidigare erfarenhet av liknande verksamhet och systemlösningar
Vad erbjuder vi?
Hos oss jobbar du i en av Europas ledande IT-koncerner som kännetecknas av stark framåtanda, prestigelöshet och entreprenörskap. Vi är stolta över våra kompetenta och engagerade medarbetare och vi tror att engagemang skapas genom utmaningar, trygghet samt flexibilitet.
Visma är mer än bara systemlösningar- våra lösningar svarar på riktiga utmaningar med syfte att förenkla våra kunders vardag och ge dem möjligheten att arbeta smartare. Vi är här för att bidra till tillväxt och välstånd för företag och samhälle. Tack vare våra lösningar förbättrar vi affärer, karriärer och liv.

Ansökan
Du söker tjänsten via länken. Vi kommer att genomföra urval och kalla till intervjuer löpande, skicka därför in din ansökan så snart som möjligt. Dock senast den 7 mars 2021.Har du frågor eller önskar mer information om tjänsten är du välkommen att kontakta:
Kristin Johansson, Business Area Director HRM Public & WFM. kristin.johansson@visma.com alt. 0761030986

Vill du veta mer om Visma Enterprise?
Visma Enterprise ingår i en av Europas största IT-koncern. Vi levererar lösningar som effektiviserar verksamhetskritiska processer för både privat och offentlig sektor. Den breda produktportföljen rymmer flera marknadsledande system, som Personec P, Agda PS, HR-plus, Medvind och Visma Sesam. På våra 12 kontor i Sverige arbetar ca 430 anställda och våra lösningar producerar fler än 1 650 000 lönespecifikationer varje månad. Vår vision är att utveckla lösningar för ett mer hållbart samhälle.

Läs mer om vår Privacy Statement här: https://www.visma.com/privacy/.

Välkommen med din ansökan!
+ Läs mer om jobbet
Om företaget
Visma erbjuder programvara och tjänster som förenklar, digitaliserar och effektiviserar affärsprocesser inom privat och offentlig sektor. Koncernen verkar i Norden, Benelux, Centraleuropa och Östeuropa. Med fler än 11 000 anställda, 1 000 000 kundavtal och en omsättning på 1 526 miljoner euro under 2019 är koncernen ett av de ledande programvaruföretagen i Europa. Besök Visma.se

Läs mer om vårt Privacy Statement här: https://www.visma.com/privacy/.
+ Läs mer om företaget

Inga fler liknande jobb tillgängliga