Visma Enterprise AB · Publicerad 11 okt 2021

Har du en bakgrund inom WFM eller närliggande område såsom Lön/ HR / Tid & Projekt? Har du intresse för system och en passion för problemlösning? Beskriver du dig själv som serviceminded, social och självgående?

Då kan det här vara rollen för dig!


Om rollen

I rollen som applikationskonsult kommer du arbeta med utbildning, handledning och problemlösning i vårt Workforce Management system - Medvind. Du har en viktig roll i att utveckla och driva leveransen inom systemet. Du arbetar nära kunden samt tar del av olika kundspecifika projekt där du konsulterar både nya som befintliga kunder. Du hjälper till med allt ifrån att implementera och introducera systemet till att införa nya funktioner eller hitta effektivare arbetssätt. Tillsammans med dina kollegor arbetar ni med systemet som innefattar områdena: schema, tid och och bemanning för kunder inom både näringsliv och offentlig sektor. Din placeringsort är Stockholm eller Göteborg men andra orter kan diskuteras.

Dina främsta arbetsuppgifter kommer att vara:
  • Utföra löpande konsultuppdrag hos befintliga kunder
  • Implementering och driftsättning av systemet
  • Förändringsarbete hos kund (Processkartläggning och förbättringsförslag)
  • Avtalsuppsättning- omsätta kollektivavtal och lokala avtal till uppsättning i systemet
  • Genomföra kundanpassade utbildningar i kundens organisation
  • Internt processinriktat förändrings/förbättringsarbete
Vem söker vi?

Vi söker dig som vill arbeta i projektform med rådgivning, utbildning och problemlösning. Du har ett genuint intresse för systemfrågor och IT-branschen i stort. Som konsult har du ett helhetsperspektiv på affären och tar hänsyn till såväl kundens behov som gruppens och koncernens mål. För att trivas och lyckas i rollen ser vi att du motiveras av att arbeta kundnära, självständigt och konsultativt. Egenskaper vi värderar högt är därför ansvarstagande, ett gott ordningssinne, stort driv samt god kommunikationsförmåga och vilja att förbättra och effektivisera vår leverans framåt.

Vi tror att du har en högskole-/universitetetsexamen med relevant inriktning för rollen eller motsvarande kunskaper förvärvade på annat sätt. Vi ser att du har tidigare erfarenhet av konsultrollen. God IT-förståelse är ett grundkrav för att bli framgångsrik i rollen.

En eller flera av följande kompetenser är meriterande:
  • Erfarenhet av konsultrollen inom WFM eller närliggande område såsom Lön/ HR / Tid & Projekt
  • God erfarenhet som systemförvaltare/ superuser inom Medvind eller liknande lösning
  • God erfarenhet av relevanta processer inom privat vård och omsorg, kommunal verksamhet eller industriföretag
  • Mycket goda kunskaper i svenska och engelska, både i tal och skrift.
Vad erbjuder vi?

Hos oss jobbar du i en av Europas ledande IT-koncerner som kännetecknas av stark framåtanda, prestigelöshet och entreprenörskap. Vi är stolta över våra kompetenta och engagerade medarbetare och vi tror att engagemang skapas genom utmaningar, trygghet samt flexibilitet.

Visma är mer än bara systemlösningar- våra lösningar svarar på riktiga utmaningar med syfte att förenkla våra kunders vardag och ge dem möjligheten att arbeta smartare. Vi är här för att bidra till tillväxt och välstånd för företag och samhälle. Tack vare våra lösningar förbättrar vi affärer, karriärer och liv.

Team Manager:

Hej! Mitt namn är Caroline Berntsson och jag är chef för Medvind Consulting Team. Jag vill skapa den bästa leveransen och helhetsupplevelsen för våra kunder. Jag tror att vi når det genom att ha rätt person på rätt plats samt en lagom blandning av struktur, processer, innovation och problemlösning. Med rätt attityd, hög kompetens och välvilja skapar vi både en bra och trivsam arbetsmiljö samt en kundupplevelse i världsklass. Vi älskar att vinna och överträffa kundens förväntningar och det tror vi att du också gör! Har du frågor kring tjänsten är du välkommen att kontakta mig, jag ser fram emot din ansökan!

Ansökan

Du söker tjänsten via länken. Vi kommer att genomföra urval och kalla till intervjuer löpande, skicka därför in din ansökan så snart som möjligt. Dock senast 7e november.

Har du frågor eller önskar mer information om tjänsten är du välkommen att kontakta:

Caroline Berntsson, Team Manager Consulting Medvind caroline.berntsson@visma.com
073-060 76 53

This is Visma: Make progress happen

Läs mer om vår Privacy Statement här: https://www.visma.com/privacy/.

Varmt välkommen med din ansökan!
+ Läs mer om jobbet
Om företaget
Visma Enterprise är en del av Visma koncernen som är en ledande leverantör av affärskritisk programvara för ett mer effektivt och motståndskraftigt samhälle. Genom att förenkla och automatisera arbetet för företag och organisationer i alla storlekar förbättrar vi människors vardag. Koncernen utgörs av 13 600 fantastiska kollegor i över 200 bolag. Med över 1 100 000 privata och offentliga kunder i Norden, Benelux, Central- och Östeuropa och Latinamerika och en nettoomsättning på 1 741 miljoner euro 2020, är vi fast beslutna att göra morgondagen bättre än idag.
+ Läs mer om företaget

Inga fler liknande jobb tillgängliga