Visma Finance AB · Publicerad 11 nov 2020

Drivs du av att bygga långsiktiga och lönsamma affärer? Är du duktig på att bemöta kunder och utveckla deras behov? Visma Finance är i en tillväxtfas och söker dig som vill vara med på vår resa och axla en nyckelroll inom organisationen som Key Account Manager.

Visma Finance är en snabbväxande fintech som utmanar banker och traditionella finansbolag. Vi erbjuder finansiering till Sveriges små och medelstora företag. Genom att använda dagsaktuell bokföring från kunden så kan vi skapa unika erbjudanden anpassade efter kundens behov, helt integrerat i kundens bokföringsprogram. Vi har precis uppgraderat vår factoringtjänst och söker dig som vill möjliggöra att vi når ut till ännu fler kunder.

Vår lösning bygger på den senaste tekniken, vilket skapar konkurrenskraft med den bästa tänkbara kundupplevelsen. Samtidigt arbetar vi alltid för att bli bättre, vilket gör att din input från samtal med kunder är värdefull när vi vidareutvecklar kunderbjudandet.

Vad innebär rollen?
  • Bearbeta befintliga kunder för att utveckla vår affär
  • Bearbeta nya kunder som kan ha nytta av våra tjänster
  • Agera kundansvarig för viktiga avtalskunder
Vi använder dagsaktuell bokföringsdata för vår prospektering och utgår ifrån kundens behov istället för traditionella cold call-listor. Vi har en automatiserad kreditgivning, vilket frigör dig från administrativa uppgifter till förmån för att kunna fokusera på att göra affärer.

Visma är associerade med smarta tjänster som förenklar företagande, vilket skapar goda förutsättningar för ditt försäljningsarbete.

Vem är du?

För rollen som Key Account Manager hos oss är det viktigt att du har en god kommunikativ förmåga i såväl tal som skrift. Du är van vid att ta kontakt med kunder och känner dig trygg med det. Vidare har du en näsa för affärer och ställer höga krav på din egen presentation. Eftersom rollen både innebär ansvar över att bygga goda kundrelationer och öka vår lönsamhet, vet du att framgång stavas hårt arbete i kombination med finess.

Det är meriterande om du har erfarenhet från:
  • Finans- eller försäkringsbranschen, gärna från factoring eller mindre företagskrediter
  • Försäljning eller service via telefon
  • Har någon form av idrottsbakgrund - du gillar att träna, tävla och vinna
Om Visma Finance

Visma är en av norra Europas största och mest expansiva koncerner med fokus på molntjänster. Visma Finance är koncernens finansbolag som erbjuder tjänster för att förbättra företags likviditet, möjliggöra tillväxt och skapa trygghet.

Läs mer om Visma Finance och våra tjänster för företag på www.vismafinance.se

Ansökan

Vi går löpande igenom ansökningarna, vilket innebär att tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag. Missa inte chansen, sök redan idag!

Har du frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta: Martin Källum, försäljningschef, via martin.kallum@visma.com alternativt telefonnummer 0733-13 09 09.

Varmt välkommen med din ansökan!

Hälsning från din blivande chef

Hej!

Mitt namn är Martin Källum och jag arbetar som försäljningschef på Visma Finance. Jag är ansvarig för vårt försäljningsteam samt vår digitala försäljning.

Inom försäljningsteamet ser vi varje affär som en gemensam seger. Vi arbetar löpande med att sprida kunskap och hitta sätt att arbeta smartare, där varje person har en framträdande roll och får bidra för att vi tillsammans ska bli bättre.

Den entreprenörskapsanda som finns inom Visma Finance är anledningen till att jag trivs och verkligen kan rekommendera oss som din nästa arbetsplats. Trots att vi tillhör en stor koncern så har vi nära till beslut och alla sitter tillsammans på samma kontor i Stockholm. Samtidigt har vi den trygghet och anställningsvillkor som en större arbetsplats ger.

Vår målsättning är att förändra hur finansiering för mindre företag fungerar. Visma Finance har ett stort strategiskt värde för koncernen, vilket gör att vi har uppbackning för att verkligen kunna lyckas. Genom samarbete med andra företag inom Visma så kan vi inom kort erbjuda flera hundra tusen företag våra tjänster. Det är därför en unik företagsresa i sitt slag som vi nu påbörjat, där jag ser fram emot att rekrytera dig som brinner för affärer och söker ett spännande äventyr.

Hoppas vi hörs av!

/ Martin Källum
+ Läs mer om jobbet
Om företaget
Visma erbjuder programvara och tjänster som förenklar, digitaliserar och effektiviserar affärsprocesser inom privat och offentlig sektor. Koncernen verkar i Norden, Benelux, Centraleuropa och Östeuropa. Med fler än 11 000 anställda, 1 000 000 kundavtal och en omsättning på 1 526 miljoner euro under 2019 är koncernen ett av de ledande programvaruföretagen i Europa. Besök Visma.se

Läs mer om vårt Privacy Statement här: https://www.visma.com/privacy/.
+ Läs mer om företaget
Sista ansökningsdag
4 dec 2020
Anställning
Tillsvidareanställd
Antal Tjänster
1
Yrkesområde
Försäljning
Underkategori
Key Account Manager

Inga fler liknande jobb tillgängliga