Visma Product & Development · Publicerad 9 aug

Visma satsar stort på framtidens molnlösningar och nu söker vi en product owner till Visma Enterprise Produktutveckling. Som Product Owner är du en nyckelspelare inom utvecklingsorganisationen där du tillsammans med produktledningen driver produktens utveckling framåt genom att proaktivt analysera affärskrav och driva tydliga prioriteringar gentemot utvecklingsteamet.

Visma Enterprise ingår i koncernen Visma med ca 7000 anställda där du med placering i Stockholm kommer att jobba tätt ihop med andra produktägare och korsfunktionella agila utvecklingsteam baserade både i Stockholm och Vilnius.

Din profil

Vi söker dig som har goda kunskaper inom agil produktutveckling och som vet hur du skall översätta affärskrav till en nivå som är tydlig och lättförståelig för ett utvecklingsteam. Du har med andra ord tidigare haft ansvar för att produktens backlog har varit uppdaterad med tydliga acceptanskriterier och med en balans av nya funktioner, underhåll, lagkrav och life cycle management. Du har också tidigare tillsammans med ett utvecklingsteam planerat och estimerat delmängder av affärskrav för att gemensamt sätta en planering framåt och sedan följt processen hela vägen ut i produktion. Allt detta tillsammans med ett grundtänk kring MVP och en uppföljning av ROI för produkten.

Vi erbjuder

Hos Visma får du en internationell miljö med varierande arbetsuppgifter där din dagliga kontakt med utvecklingsteam i Vilnius kommer att ha stort fokus. Du kommer vidare att få arbeta tätt ihop med autonoma korsfunktionella agila utvecklingsteam som hanterar molnbaserade microtjänster i hela kedjan från krav till produktion.

Vi erbjuder i övrigt en inkluderande miljö med hög nivå av innovation och flexibilitet tillsammans med kompetenta kollegor på ett kontor centralt placerat i Stockholm. På Visma får du också marknadsmässigt bra villkor i din anställning.

Vill du vara med på denna resa? Intervjuer sker löpande under processens gång.

Läs om vår Privacy Statement här: https://www.visma.com/privacy/. Välkommen med din ansökan!

Om du skulle ha några frågor om tjänsten eller Visma, kontakta Lena Ryking på lena.ryking@visma.com
+ Läs mer om jobbet
Om företaget
Visma gör verksamheter mer effektiva, genom att leverera programvara, inköpslösningar, inkassotjänster, butiksdatalösningar samt IT-relaterad utveckling och konsultverksamhet. Visma förenklar och automatiserar verksamhetsprocesser inom både privat och offentlig sektor. 760 000 nordeuropeiska kunder använder Vismas produkter och tjänster, och ytterligare 300 000 använder Visma som hostingpartner. Koncernen har 6 700 anställda och omsatte 9 300 miljoner norska kronor 2017.

Läs mer om vårt Privacy Statement här: https://www.visma.com/privacy/.
+ Läs mer om företaget
Sista ansökningsdag
7 okt
Anställning
Tillsvidareanställd
Omfattning
Heltid
Antal Tjänster
1
Yrkesområde
Data & IT
Underkategori
Projektledare