Visma Retail AB · Publicerad Idag 00:00

KONSULT/PROJEKTLEDARE -
LOJALITET OCH KUNDANALYS

Abalon, ett bolag inom Visma Retail, söker en driven och kompetent medarbetare till vår konsultorganisation.
Vi är ett litet kreativt produktbolag inom kundlojalitet, kundinsikt och analys som växer och där vår organisation behöver förstärkning. Här finns stora möjligheter att växa och utvecklas både inom företaget och koncernen. Vill du hjälpa våra kunder att lyckas med sin marknadsföring och försäljning?

Om tjänsten
Som konsult på Abalon kommer du att arbeta med att hjälpa våra kunder lyckas med sin marknadskommunikation och sitt lojalitetsarbete. För nya kunder kommer du att leda och medverka i projekt för att implementera lösningar baserat på våra produkter som tillsammans med kundernas system för butiker och e-handel ger möjlighet att bygga kundinsikt och personlig kommunikation.
För våra befintliga kunder arbetar du proaktivt med rådgivning, processutveckling och förändringsarbete för att kontinuerligt förbättra deras marknadsarbete och upplevelsen hos deras konsumenter.
I din roll ingår också att arbeta med Abalons egen marknadsföring och försäljning. Du kommer att få vara med och svara på förfrågningar från kunder och presentera svar både skriftligt och muntligt. Eftersom du naturligt har mycket kontakt med våra kunder är det viktigt att du kan lyssna och förstå deras behov och omvandla det till värdeskapande vidareutveckling av våra lösningar till kunden.
De flesta av våra kunder finns i Sverige men vi har även kunder runt om i Europa. Resor kan komma att förekomma men kan oftast planeras i god tid.

Vi söker dig som
Vill arbeta i den dynamiska miljön i gränslandet mellan marknadsföring och IT. Du kanske har en bakgrund från antingen detaljhandel eller marknadsföring, kombinerat med ett intresse för teknik.
Alternativt har du en teknisk bakgrund och tycker att CRM, kundlojalitet och BI är intressanta områden.
Som person är det viktigt att du har ett eget driv och jobbar lika bra i team som på egen hand. Du gillar att jobba med krävande kunder och klarar av att hantera dialog med allt från marknadschef och tekniker. Vidare är du snabbtänkt och vågar ifrågasätta kund och kollegor för att kunna ta fram bra lösningsförslag för den specifika kundens behov eller utmaning. Det är också viktigt att du kan formulera dig väl i tal och skrift. Då vi har ett antal utländska kunder är både svenska och engelska ett krav.

Arbetsuppgifter
Rollen är väldigt bred och den ena dagen kommer inte att vara den andra lik men nedan är ett exempel på arbetsuppgifter du kommer behöva lösa:
Leda och medverka i projekt som spänner över både IT och verksamhet
Genomföra möten och workshops och dokumentera resultatet
Visa våra applikationer för kunder

Hjälpa våra kunder att förstå hur information om kunderna kan användas för att öka både värde och användarupplevelse
Analysera och översätta kundernas behov till konkreta lösningar
Hålla kontakt med kunder och säkerställa att deras användande av våra lösningar fungerar bra
Stötta vår försäljningsorganisation både med att svara på förfrågningar och genom deltagande i säljmöten
Kravställa och förbättra applikationen tillsammans med utvecklingsteamet

Ansökan
Skicka gärna din ansökan så snart som möjligt då urvalet sker löpande. Sista ansökningsdag 9 december.

Du är välkommen att
kontakta Johan Neumann på johan.neumann@abalon.se om du har några frågor om tjänsten.
Kontakt via LinkedIn går också bra.
Välkommen med din ansökan!
+ Läs mer om jobbet
Om företaget
Visma gör verksamheter mer effektiva genom att leverera programvara, inköpslösningar, inkassotjänster, butiksdatalösningar samt IT-relaterad utveckling och konsultverksamhet. Vi förenklar och automatiserar verksamhetsprocesser både inom privat och offentlig sektor. 600 000 nordeuropeiska kunder använder våra produkter och tjänster, och ytterligare 300 000 använder oss som hostingpartner. Vi är 5 500 anställda och omsatte 7 855 miljoner norska kronor 2016.
+ Läs mer om företaget
Sista ansökningsdag
9 dec
Anställning
Tillsvidareanställd
Omfattning
Heltid
Antal Tjänster
1
Rekryteringen hanteras av
Visma

Inga fler liknande jobb tillgängliga