Visma Software AB · Publicerad Igår 00:00

Brinner du för Business Intelligence, ekonomistyrning och att hjälpa kunder att skapa vassa beslutsstödssystem? Trivs du dessutom med ett självständigt och omväxlande arbete med många kundkontakter? Då kan det här vara tjänsten för dig!

Vilka är vi?

Visma Software AB är ett bolag i den expansiva IT-koncernen Visma, och en ledande leverantör inom affärssystem till medelstora och stora företag i Sverige. Vi erbjuder affärssystemen Visma Business, Visma Control, Visma PX, Visma.net och Visma Severa. Vi är totalt 130 anställda i Sverige och har kontor i Stockholm, Malmö, Göteborg och Munkedal. Vi söker nu ytterligare en kollega till vårt kompetenta konsultgäng!

Om rollen

Vi söker en affärsinriktad Business Intelligence-konsult till vårt BI-team. Du kommer att arbeta med vår BI-lösning Visma Insikt för våra kunder och våra produkter Visma Control och Visma PX. Visma Control är ett system för verksamhetsstyrning och ekonomisk kontroll. Visma PX är system för hantering av tid- och projekt. Som BI-konsult arbetar du med hela projektet, från behovsanalys till implementering och utbildning. Du arbetar tillsammans med vårt BI-team i både större och mindre uppdrag med analys, framtagande av nyckeltal, implementering av rapport-, budget- och planeringsverktyg samt rådgivning, utbildning och projektledning.

Vi driver våra projekt utifrån Vismas projektmodell, vilket ger stöd i införandeprocessen genom de olika faserna: förstudie, genomförande, driftsättning samt överlämning till förvaltning. Resor ingår i tjänsten men du utgår från vårt kontor på Kungsholmen i Stockholm.

Är du vår nästa Business Intelligence-konsult?

Vi söker dig som idag jobbar med BI-lösningar, antingen som konsult eller som avancerad användare på kundsidan. Du har ett genuint intresse för beslutsstöd, rapport- och analysverktyg samt budget- och prognosmodeller. Du har kunskap i Microsofts BI-plattform med SQL Server Reporting and Analysis Services, databashantering och Excel. Om du har arbetat med Vismas produkter inom ekonomiområdet är det meriterande, men inget krav.

För att lyckas i rollen bör du vara affärsinriktad, initiativrik och pedagogisk. Du behöver vidare ha en bra social förmåga och vara en god problemlösare. Arbetet bedrivs till stor del på plats hos våra kunder och du uppskattar därför närheten till kravställare och användare. Du trivs i rollen som projektledare, har tät kontakt med dina kunder och gillar frihet under ansvar.

Vad erbjuder vi?

På Visma Software blir du en del av ett kompetent och jordnära gäng kollegor med varierad bakgrund. Hos oss råder en vänlig och öppen kultur med högt i tak. Vårt bolag kännetecknas av en stark framåtanda, prestigelöshet och entreprenörskap. Givetvis erbjuder vi konkurrenskraftiga villkor och fina förmåner. Vad sägs om exempelvis sjukvårdsförsäkring och semesterlägenheter i Chamonix och Marbella?

Som anställd hos Visma Software blir du en del av Vismakoncernen, en av Nordens mest expansiva IT-koncerner. Hos oss får du både glädjen att jobba i ett mindre entreprenöriellt IT-bolag, och samtidigt ta del av kraften och möjligheten det innebär att vara en del av en stark teknologikoncern. Förutom dina härliga kollegor inom vårt bolag, får du 6.600 kompetenta Vismakollegor runt om i Norden och norra Europa.

Om Vismakoncernen

Visma är en av Nordens snabbast växande IT-koncerner. Vårt främsta mål är att göra våra kunder mer effektiva. Genom marknadsledande mjukvara och IT-konsulttjänster digitaliserar och automatiserar vi affärsprocesser för 600.000 företagskunder. Vi är med och driver debatten kring digitaliseringen och automatiseringen av samhället framåt. Vi är även stolt huvudpartner till Hello World, som verkar för att öka barns och ungdomars intresse för programmering och digitalt skapande. På Visma är vi stolta över alla våra duktiga och engagerade medarbetare som delar våra gemensamma värderingar - Respekt, Pålitlighet, Innovation, Kompetens och Laganda.

Ansökan

Du söker ovan nämnda tjänst via länken nedan. Vi kommer att genomföra urval och kalla till intervjuer löpande, skicka därför in din ansökan så snart som möjligt. Sista ansökningsdatum är 31 december 2017. Önskar du mer information om tjänsten är du varmt välkommen att kontakta konsultchef Stefan Friman: stefan.friman@visma.com eller 010-141 27 67.

Välkommen med din ansökan!
+ Läs mer om jobbet
Om företaget
Visma gör verksamheter mer effektiva genom att leverera programvara, inköpslösningar, inkassotjänster, butiksdatalösningar samt IT-relaterad utveckling och konsultverksamhet. Vi förenklar och automatiserar verksamhetsprocesser både inom privat och offentlig sektor. 600 000 nordeuropeiska kunder använder våra produkter och tjänster, och ytterligare 300 000 använder oss som hostingpartner. Vi är 5 500 anställda och omsatte 7 855 miljoner norska kronor 2016.
+ Läs mer om företaget
Sista ansökningsdag
31 dec
Anställning
Tillsvidareanställd
Omfattning
Heltid
Antal Tjänster
1
Yrkesområde
Ekonomi
Underkategori
Konsult

Inga fler liknande jobb tillgängliga