Visma Software AB · Publicerad 20 okt

Visma Software söker konsulter tid- och projektsystem

Trivs du med ett självständigt och omväxlande arbete med många kundkontakter? Då kan det här vara tjänsten för dig!

Vi söker nu fler konsulter med erfarenhet av tid- och projekthantering. Du blir en del av vårt konsultteam för Visma PX, ett helintegrerat affärssystem för tjänste- och konsultbolag med komplexa projekt- och organisationsstrukturer.

Bland våra kunder finns några av Sveriges största konsultföretag men även många mindre konsultföretag i tillväxtfas.

Dina arbetsuppgifter
Dina främsta arbetsuppgifter kommer vara:
  • kundansvarig för ett antal kunder
  • projektledning av införande- och uppgraderingsprojekt
  • genomföra workshops och utbilda våra kunder i systemet
  • parametersättning, tester och driftsättning
  • designa kundanpassade lösningar tillsammans med kund och utvecklare
  • medverka till merförsäljning
Arbetet bedrivs både på plats hos våra kunder och från vårt kontor och du uppskattar närheten till kravställare och användare. Som kundansvarig har du en proaktiv roll för att tidigt fånga upp nya behov och affärsmöjligheter hos kunden. Du trivs i rollen som projektledare, har tät kontakt med dina kunder och trivs med att arbeta med frihet under ansvar. Vi driver våra projekt utifrån Vismas projektmodell, vilket ger stöd i införandeprocessen genom de olika faserna: förstudie, genomförande, driftsättning samt överlämning till förvaltning. Resor ingår i tjänsten och du utgår från Stockholm.

Din bakgrund
Lämplig bakgrund är ekonom med erfarenhet av planering, styrning och uppföljning av projektverksamhet. såsom teknik- eller IT-konsultföretag.

Du har systemkompetens i Visma PX eller annan liknande systemlösning för tid- och projekthantering, som konsult eller avancerad användare på kundsidan.

Personliga egenskaper
För att lyckas i din tjänst bör du vara affärsinriktad, initiativrik och pedagogisk. Du måste ha en bra social förmåga och vara en god problemlösare. Om du har arbetat med Vismas produkter inom projekt- och ekonomiområdet är det meriterande, men inget krav.

Vad erbjuder vi?
Hos Visma Software arbetar du med många intressanta och utvecklande projekt. Du har

många trevliga och kompetenta kollegor på våra kontor i Stockholm, Göteborg, Malmö och Umeå. Vi erbjuder en stimulerande miljö, varierande projekt och trevliga förmåner.

Ansökan
Du söker ovan nämnda tjänst via länken nedan. Vi kommer att genomföra urval och kallatill intervjuer löpande, skicka därför in din ansökan så snart som möjligt. Sista ansökningsdatum är 30 november 2016. Visma Software eftersträvar jämn könsfördelning och ser gärna flera kvinnliga sökande.

Önskar du mer information om tjänsten är du varmt välkommen att kontakta konsultchef Stefan Friman: stefan.friman@visma.com eller 010-141 27 67.

Välkommen med din ansökan!
+ Läs mer om jobbet
Om företaget
Vismakoncernen är den ledande leverantören av produkter och tjänster inom programvara, outsourcing, inköp, betalning, butiksdata, IT-projekt, anbud och upphandling. 7.440 anställda, varav drygt 1.500 i Sverige, förenklar och effektiviserar verksamhetsprocesser hos 400.000 kunder i både privat och offentlig sektor. 2015 uppgick nettoomsättningen till 8.338 miljoner norska kronor. Visma AS är moderbolag i koncernen, som ägs av KKR, HgCapital, Cinven och Vismaledningen.
+ Läs mer om företaget

Inga fler liknande jobb tillgängliga