Visma Trollweb AB · Publicerad 15 feb

Är du en strukturerad och initiativrik programmerare som vill arbeta med utvecklingen av framtidens ehandel och butiksdatalösningar?
Vi jobbar både i team och självständigt och det är viktigt att du kan sätta dig in i komplexa problemställningar och vara med och skapa lösningarna till dem - brinna för hög kodkvalitet.
De primära språken vi programmerar i är PHP samt Python/Django.

Är du Certifierad Magento Developer är det meriterande men det är inte ett krav. Vi söker dig som har god kunskap av HTML och XML och har erfarenhet av Javascript. För att lyckas i tjänsten är det även viktigt att du har god kännedom inom REST och andra API-baserade teknologier samt ett stort intresse för områden som användarvänlighet och webbstandarder. Har du relevant utbildning är det meriterande men det är inte ett krav. Vad du har gjort och vad du kan är viktigare.

Vi har flexibla arbetstider, goda avtal för våra anställda, samt valfri datorutrustning. Vi strävar efter att leverera den arbetsmiljö och anda som gynnar kreativitet och som passar för dem som arbetar här hos oss. Sist men inte minst erbjuder vi lunchförmån i form av rikslunchen.

Kvalifikationer:
 • Har minst 2-3 års erfarenhet som utvecklare, helst inom e-handel och Magento
 • Kan programmera i PHP, samt gärna även i Python/Django
 • Tidigare arbetat mycket med HTML, XML och Javascript
 • Har god kännedom inom REST och andra API-baserade teknologier
Personliga egenskaper:
 • Är initiativtagande och har lätt för att samarbeta
 • God förståelse i svenska och engelska, muntligt och skriftligt
 • Vilja att utvecklas
Vi erbjuder:
 • Effektiva interna system som Slack, JIRA och Google Apps
 • Snabba beslutvägar
 • Vi är målinriktade och varje dag präglas av spännande uppgifter och en trevlig arbetsmiljö
 • Du arbetar till stor del självständigt och kan påverka din vardag
 • Goda anställningsvillkor med bra försäkring och pensionsavsättningar
 • Valfri utrustning
Om Trollweb
Trollweb Solutions har på kort tid kommit att bli en av Nordens ledande leverantör av det
OpenSource-baserade e-handelssystemet Magento. Vi har vår egen hostingmiljö centralt i Norge, där vi erbjuder snabb hosting till våra många kunder i Sverige, Norge och Danmark, för Magento.

Våra medarbetare är vår viktigaste tillgång, därför utbildar vi våra anställda både internt och externt.
Samtidigt lägger vi stor vikt på att det ska vara roligt på jobbet. Vi är övertygade om att har man roligt på jobbet så presterar man bättre.

Trollwebs kunder spänner från små enskilda företagare till stora internationella börsnoterade bolag. Då huvudkontoret ligger i Stavanger förekommer det resor för bland annat utbildning, kundmöten, mässor mm. Vi har även kontor i Oslo, Köpenhamn, Norrköping samt hos Visma i Stockholm.

Trollweb är en del av Visma, Visma gör företag effektivare. Koncernen levererar programvara, inköpslösningar, inkassotjänster, butikslösningar och IT-relaterad utveckling och konsulttjänster.
Visma förenklar och automatiserar affärsprocesser inom både den privata och den offentliga sektorn.

Låter detta som något för dig? Tveka inte att söka, vi hanterar ansökningar löpande.
+ Läs mer om jobbet
Om företaget
Visma gör verksamheter mer effektiva genom att leverera programvara, inköpslösningar, inkassotjänster, butiksdatalösningar samt IT-relaterad utveckling och konsultverksamhet. Vi förenklar och automatiserar verksamhetsprocesser både inom privat och offentlig sektor. 600 000 nordeuropeiska kunder använder våra produkter och tjänster, och ytterligare 300 000 använder oss som hostingpartner. Vi är 5 500 anställda och omsatte 7 855 miljoner norska kronor 2016.
+ Läs mer om företaget
Sista ansökningsdag
4 mars
Anställning
Tillsvidareanställd
Antal Tjänster
1
Yrkesområde
Data & IT
Underkategori
Utvecklare
Rekryteringen hanteras av
Visma

Inga fler liknande jobb tillgängliga