Visma Visma Comenius AB · Publicerad 11 okt 2021

Vi söker nya konsulter med erfarenhet av HR och teknik

Vill du hjälpa stora och komplexa organisationer att förverkliga ett ökat affärsvärde genom att använda ny teknik för lärande och ta vara på talanger inom sitt företag? Digitalisering står högt på agendan för alla våra kunder och behovet av bra systemlösningar inom HR är avgörande. Visma Talent Solutions fortsätter att växa och vi söker därför en ny konsult- och produktspecialist med fokus på våra innovativa systemlösningar inom HR och talanghantering.

Möjligheten

Visma Talent Solutions är en ledande leverantör av molnbaserade systemlösningar och konsulttjänster inom Talent Management (onboarding, lärande, prestation, rekrytering, engagemang och succession). Våra kunder finns i både den privata och offentliga sektorn. Vi är ca 90 anställda och är framförallt fokuserade på vår nordiska marknad i Sverige och Norge. Besök gärna vår hemsida för att läsa mer om oss.

Vi söker skickliga konsulter med ett starkt intresse för teknisk rådgivning inom HR, digitalisering, rekrytering, lärande, prestations- och kompetenshantering samt successionsplanering. Du kommer att hjälpa våra kunder i din roll som konsult och kommer att arbeta nära med övriga mycket kompetenta kollegor i Visma. Om du vill arbeta med spännande och komplexa kunder i både den privata och offentliga sektorn, samt bidra till den fortsatta utvecklingen av våra tjänster, ska du inte låta denna möjlighet gå dig förbi! Din placeringsort är företrädesvis Stockholm eller Kalmar men våra kunder finns i hela Norden.

Arbetsuppgifter

Som konsult och produktspecialist kommer du aktivt att delta i olika typer av projekt med Visma Talent Solutions kunder. Det kan vara implementerings- och utvecklingsprojekt där det är viktigt att du snabbt kan förstå kundens behov samt kunna visa lösningar och möjligheter till förbättringar. Exempel på arbetsuppgifter som konsult hos oss:
  • Delta i planering och genomförande av projekt med våra kunder.
  • Konfiguration av kundernas system (funktionellt och tekniskt).
  • Genomföra utbildning och workshops med kunder.
  • Delta i anbudsförfaranden och säljmöten med presentation av systemlösningar.
  • Förbättra våra kunders processer.
  • Arbeta med support och uppdatering av ny funktionalitet.
Vad behövs för att lyckas i rollen?

Vi söker en självgående person med ett stort intresse för teknik och HR-processer samt har erfarenhet av att arbeta i HR-system och vill använda denna kompetens för att hjälpa andra att lyckas. Dessutom tycker du om kundkontakt, att arbeta i konsultrollen och i projekt. Som person kan du skapa förtroende och långsiktiga relationer med våra kunder. Intresset för HR, teknik och systemkonfiguration är viktigt för din framgång, liksom för rollen. Du är en typisk lagspelare med god kommunikation och medmänskliga färdigheter. Dessutom har du gärna:
  • Högre utbildning inom teknik, ekonomi eller HR.
  • Minst 3-5 års erfarenhet från relevanta befattningar inom HR och / eller teknik.
  • God skriftlig och muntlig presentationsteknik på både svenska och engelska.
Vad erbjuder vi?

Precis som vi brinner för att effektivisera verksamheten för våra kunder, brinner vi också för att skapa en bra arbetsplats för oss själva. Vi ger dig som anställd utrymme för innovation och proaktivitet, möjlighet att växa och utvecklas samt utrymme att ta stort personligt ansvar. På Visma är vi stolta över våra kompetenta och engagerade medarbetare som delar våra gemensamma värderingar: - Entrepreneurial, Responsible, Dedicated, Inclusive.

Hos oss får du dessutom chansen att arbeta i ett av Europas mest expansiva IT företag. På Visma finns en vänlig och öppen företagskultur med högt i tak vilket vår höga medarbetarnöjdhet bekräftar. Gruppen kännetecknas av en stark framtidstro och en god portion entreprenörsanda. Vi är också med och driver debatten kring digitalisering och automatisering av samhället i framtiden.

Ansökan

Du söker tjänsten via länken nedan. Vi kommer att göra urval och kalla till intervjuer fortlöpande, så skicka in din ansökan så snart som möjligt. Har du frågor eller önskar mer information om tjänsten är du välkommen att kontakta:

Anders Madsen, Consulting Director

anders.madsen@visma.com alt 0706192275

Välkommen med din ansökan!

Läs mer om vår Privacy Statement här.
+ Läs mer om jobbet
Om företaget
Visma Comenius är en del av Visma koncernen som är en ledande leverantör av affärskritisk programvara för ett mer effektivt och motståndskraftigt samhälle. Genom att förenkla och automatisera arbetet för företag och organisationer i alla storlekar förbättrar vi människors vardag. Koncernen utgörs av 13 600 fantastiska kollegor i över 200 bolag. Med över 1 100 000 privata och offentliga kunder i Norden, Benelux, Central- och Östeuropa och Latinamerika och en nettoomsättning på 1 741 miljoner euro 2020, är vi fast beslutna att göra morgondagen bättre än idag.
+ Läs mer om företaget
Sista ansökningsdag
Idag
Anställning
Tillsvidareanställd
Antal Tjänster
1
Yrkesområde
Ekonomi
Underkategori
Konsult

Inga fler liknande jobb tillgängliga