Visma Visma PubliTech AB · Publicerad 5 nov 2021

Är du en Front-end utvecklare som brinner för att skapa den bästa användarupplevelsen? Vi behöver dig!

Nu gör vi på Visma PubliTech en stor strategisk satsning på vårt uppskattade HRM-system Personec P. Vårt HRM system Personec P är redan störst på den offentliga marknaden och vi ska nu göra vårt system ännu bättre. Vill du vara med och bygga toppmoderna lösningar där vi sätter Användarupplevelse och Automation i fokus?

Visma PubliTech är ett nybildat bolag inom Visma koncernen som drar fördelarna av att vara ett mindre entreprenöriellt bolag med tight samarbete och en varm familjär kultur, samtidigt som vi ingår i en av Europas ledande IT-koncerner. Vår vision är att stärka offentlig sektor med innovativa lösningar som bidrar till maximerad verksamhetsnytta och ett hållbart samhälle.

Vi vill att du ska fokusera på innovation, automation och bästa användarupplevelsen


Vi söker nu front-end utvecklare som brinner för att skapa den bästa kundupplevelsen, har ett stort intresse av ny teknik och gillar att hålla dig uppdaterad avseende nya trender. Detta är en unik möjlighet för dig som vill vara del av ett dedikerat team med uppdraget att ersätta äldre system med nya innovativa lösningar. Primärt fokus är på automation, för att skapa en bättre användarupplevelse för våra kunder och användare.

Genom att arbeta inom Visma-koncernen finns stora utvecklingsmöjligheter och möjlighet att lära från andra i organisationen. Totalt är vi över 6500 utvecklare i koncernen och vi har en framstående Tech-hub som bidrar med allt från kompetensutveckling, mentorskap, stöd, verktyg och processer.

Tjänsten är en tillsvidareanställning och placeringsort är flexibelt mellan Stockholm, Göteborg, Skellefteå, Malmö, Växjö och Ängelholm.

Vem är du?


Vi söker dig som brinner för utveckling. Du trivs med att jobba i team och har en positiv inställning som bidrar till en bra stämning. Du är hungrig på ny kunskap och du delar gärna med dig av din kunskap till andra. Vi ser gärna att du är affärsorienterad, med fokus på att leverera affärsnytta till kunderna. För att lyckas i rollen ser vi att du har tidigare arbetslivserfarenhet som utvecklare och utmärkta programmeringskunskaper. Du har ett stort intresse för agila utvecklingsmetoder och trivs i en innovativ företagskultur.

Vi tror att du har en högskole-/universitetetsexamen inom Datavetenskap/systemvetenskap/programvaruteknik, eller motsvarande kunskaper förvärvade på annat sätt.

Vi tror du besitter kompetenser och har erfarenhet av tekniker/verktyg som:
  • JavaScript, TypeScript, jQuery, Node, AngularJS
  • REST och WebAPI
  • GIT
  • Public Cloud såsom AWS/MS Azure
  • HRM-system/lönesystem
Och har
  • Stark analytisk problemlösningsförmåga
  • Intresse för ny teknik
  • Goda kunskaper i svenska och engelska, både i tal och skrift.
Varför Visma?


Visma är en av Europas mest expansiva tech-koncerner, men man skulle även kunna kalla oss för Europas största start-up. Varje dag levererar vi affärskritiska produkter och tjänster som effektiviserar och stärker samhället. Med över 200 bolag i 21 olika länder har vi en stark entreprenörsanda som bidrar till en kultur av snabbrörlighet med stor möjlighet att påverka samtidigt som vi har musklerna och tryggheten som kommer med att vara en koncern.

Visma är mer än bara systemlösningar - våra lösningar svarar på riktiga utmaningar med syfte att förenkla våra kunders vardag och ge dem möjligheten att arbeta smartare. Vi är här för att bidra till tillväxt och välstånd för företag och samhälle. Tack vare våra lösningar förbättrar vi affärer, karriärer och liv. Den breda produktportföljen rymmer flera marknadsledande system, som Personec P, Affärslösningar och Visma Sesam.

Likaväl som vi brinner för att effektivisera affären för våra kunder, brinner vi också för att skapa en god arbetsplats för oss själva. Vi ger dig som medarbetare utrymme för nytänkande och proaktivitet, möjlighet att växa och utvecklas samt utrymme att ta stort eget ansvar. På Visma är vi stolta över våra kompetenta och engagerade medarbetare som delar våra gemensamma värderingar: Inclusive, Entrepreneurial, Responsible & Dedicated. På våra kontor runt om i Sverige arbetar cirka tvåhundra medarbetare i Visma PubliTech. Dessutom har vi tusentals kollegor inom Visma-koncernen som vi delar erfarenheter med dagligen.

Vi är även med och driver debatten kring digitaliseringen och automatiseringen av samhället framåt. Vi är dessutom stolt huvudpartner till Hello World, som verkar för att öka barns och ungdomars intresse för programmering och digitalt skapande.

Här kan du se ett smakprov vad Visma är.

Ansökan

Du söker tjänsten via länken. Vi kommer gå igenom urvalet och kalla till intervjuer löpande, skicka därför in din ansökan så snart som möjligt. Har du frågor eller önskar mer information om tjänsten är du välkommen att kontakta: Gunnar Nilsson, Development Manager. gunnar.nilsson@visma.com

Varmt välkommen med din ansökan!

Läs mer om vår Privacy Statement här: https://www.visma.com/privacy/.
+ Läs mer om jobbet
Om företaget
Visma PubliTech är en del av Visma koncernen som är en ledande leverantör av affärskritisk programvara för ett mer effektivt och motståndskraftigt samhälle. Genom att förenkla och automatisera arbetet för företag och organisationer i alla storlekar förbättrar vi människors vardag. Koncernen utgörs av 13 600 fantastiska kollegor i över 200 bolag. Med över 1 100 000 privata och offentliga kunder i Norden, Benelux, Central- och Östeuropa och Latinamerika och en nettoomsättning på 1 741 miljoner euro 2020, är vi fast beslutna att göra morgondagen bättre än idag.
+ Läs mer om företaget
Sista ansökningsdag
5 dec 2021
Anställning
Tillsvidareanställd
Antal Tjänster
1
Yrkesområde
Data & IT
Underkategori
Utvecklare

Inga fler liknande jobb tillgängliga