Visma Visma Services AB · Publicerad 20 okt

Visma Services växer!

Visma Services är ett framgångsrikt företag som växer och är i ständig utveckling. Vi ligger i framkant när det gäller automatisering och digitalisering och nu söker vi IT- och systemorienterade konsulter till affärsområdet Pay.

Som IT- och systemorienterad konsult säkrar du leveransen av lönehantering till Vismas kunder. Detta genom implementering och uppstart av nya kunder som innebär både systemintegrationer och systemkonverteringar. I huvudsak handlar arbetet om att integrera kundernas tidrapporteringssystem till våra system Agda, Hogia och HRM. I rollen ingår mycket kontakt med våra nya kunder.

Vad söker vi?

Vi tror att du har en IT- och systemorienterad eftergymnasial utbildning samt 2-3 års erfarenhet av systemintegrationer och systemkonverteringar. Du har SQL kunskaper och kan köra enklare script och bygga makron. Vidare har du mycket goda kunskaper i excel samt behärskar engelska och svenska obehindrat i tal och skrift. Det är meriterande om du har erfarenhet av lönehantering men det absolut viktigaste är att du har erfarenhet av samt ett stort intresse av systemintegrationer.

För att lyckas i rollen krävs att du är en driven lagspelare samt att du är affärsmässig och ansvarstagande. Vidare krävs att du är proaktiv och drivs av viljan att lösa problem. Att kunna lyssna på kunder och förstå vad de efterfrågar är en viktig egenskap.

Vad erbjuder vi?

Vi erbjuder ett utvecklande arbete i en miljö där det händer mycket och du kommer ingå i ett team med kompetenta och trevliga kollegor.

I rollen rapporterar du till ansvarig Gruppchef. Placeringsort kan vara InfraCity i Upplands Väsby eller Lindhagen på Kungsholmen.

Intresserad? Sök tjänsten via länken nedan.

Sista ansökningsdag är 28 oktober men urval görs löpande och tjänsterna kan komma att tillsättas tidigare.
+ Läs mer om jobbet
Om företaget
Vismakoncernen är den ledande leverantören av produkter och tjänster inom programvara, outsourcing, inköp, betalning, butiksdata, IT-projekt, anbud och upphandling. 7.440 anställda, varav drygt 1.500 i Sverige, förenklar och effektiviserar verksamhetsprocesser hos 400.000 kunder i både privat och offentlig sektor. 2015 uppgick nettoomsättningen till 8.338 miljoner norska kronor. Visma AS är moderbolag i koncernen, som ägs av KKR, HgCapital, Cinven och Vismaledningen.
+ Läs mer om företaget
Sista ansökningsdag
28 okt
Anställning
Tillsvidareanställd
Omfattning
Heltid
Antal Tjänster
1
Yrkesområde
Data & IT
Underkategori
IT-Konsult