We Select · Publicerad 6 nov 2019

"It's only crazy until you do it" är ett citat som möter oss på kontoret varje dag. Vi har lånat det från ett annat marknadsledande bolag som också alltid ligger i framkant. Det passar extra bra då inget annat företag i vår bransch har gjort det vi håller på att göra.

Så vilka är vi?
Vi hjälper Sveriges största företag att attrahera och konvertera nya medarbetare med hjälp av innovativa digitala strategier inom Employer Branding, rekrytering, annonsering och tech. För våra prestationer och vårt nytänkande har vi blivit utnämnda till ett Gasellföretag tre år på raken, fått utmärkelsen "Ett av Sveriges Superföretag" och sist men inte minst vann vår fantastiska marknadschef pris som Årets Rookie på Inhousetävlingen 2018. Visst blir du lite nyfiken på att läsa mer?

Vi är ett företag som alltid har gått vår egen väg - från starten 2011 till idag. Vi är också ett företag som tycker att digital Employer Branding kombinerat med teknologi i världsklass är det bästa som finns. Det är så vi hjälper stora företag och globala varumärken att hitta fantastiska medarbetare. 130 av Sveriges 200 största bolag anlitar oss, i så väl Sverige och Europa samt globalt.

Vi har tron på att vi kan erövra världen, så vi söker dig som tycker det låter som en rolig utmaning!

Vi sitter precis vid Stockholms nya citykärna Brunkebergstorg, på Drottninggatan 25 på 750 fantastiska kvm. Men vi tror inte att det är kontoret i sig eller vårt framgångsrika koncept som gör att du kommer att le på väg till jobbet. Vi tror att det är vi, dina 40 nya härliga kollegor! Vi är vana att springa snabbt, vara innovativa och alltid leverera toppklass. Det är vårt kundlöfte.

Vårt löfte till dig är att du kommer växa, skratta (mycket!) och vara en mycket viktig del i vårt företagsbygge. Dessutom tar vi alltid hand om våra medarbetare i alla lägen. Det är så vi skapar magi tillsammans!

Vad gör en researcher på We Select?
Som researcher är du en hybrid, precis som vi, och tar dig an många olika uppgifter. Det handlar bland annat om att söka fram aktuella kandidater via flera olika nätverk, screena inkomna CV, hålla telefonintervjuer och efter en tid också hålla egna intervjuer och driva egna projekt.

För tillfället består IT-teamet av två rekryterare samt ytterligare en researcher och du kommer att ha ett tätt samarbete med alla tre. Om du är van med ett högt tempo och varierande arbetsuppgifter kommer du att trivas med oss!

Vem är du?
Vi söker dig som vill arbeta deltid ca 2 dagar i veckan. Du kanske studerar data- & systemvetenskap eller något annat inom IT och vill ha ett arbete som går att kombinera med dina studier, eller har du en annan huvudsaklig syssla som du vill komplettera.

Vi ser gärna att du:
  • är självständig och tar egna initiativ
  • är kommunikativ, både i tal och skrift
  • har en välutvecklad förmåga att lösa problem och motiveras av utmaningar
  • besitter mycket kunskap och stor förståelse inom IT samt förstår begrepp och förkortningar
Ingen tidigare erfarenhet av rekryteringsbranschen krävs men eftersom vi arbetar med rekrytering av tjänster inom IT är det en stor fördel att du har mycket kunskap eller ett stort intresse för just det. Såklart är det absolut viktigaste för oss är att hitta rätt person till vårt team, resten går alltid att lösa med en positiv inställning och vilja att lära sig!

Har du läst så här långt? Ansök! Sista dagen är den 8:e december 2019. Vid frågor är du välkommen att kontakta ansvarig rekryterare Oscar Stierncreutz på telefonnummer 0722 - 24 85 30.
+ Läs mer om jobbet
Sista ansökningsdag
8 dec 2019
Anställning
Tillsvidareanställd
Omfattning
Deltid
Antal Tjänster
1
Underkategori
Rekrytering

Inga fler liknande jobb tillgängliga