Windoor Sverige AB · Publicerad 10 sept

Är du en driven och affärsinriktad projektledare? Vill du vara med och bidra till Windoors fortsatta utveckling? Då kan du vara den vi söker! Välkommen in med din ansökan!

Om rollen

I rollen som projektledare ansvarar du för att driva entreprenader, som underleverantörer till byggbolag eller totalåtagande direkt mot fastighetsägare/bostadsrättsföreningar. Du kommer att arbeta med framtagande av tidsplan, inköp och garantier, mätning och visuell dokumentation, kontakt med underentreprenörer, slutbesiktning och avslutningsvis stänga projekt. I rollen ingår ansvar för arbetsplatssäkerheten, entreprenörerna och för montagen. Du kommer också att arbeta med sälj och kalkyleringssupport vid anbudsskedet. Fakturering och budgetansvar ingår i din arbetsroll. Du arbetar nära säljare och interna projektledare för att säkerställa framgångsrika leveranser till kunden.

Vem är du?

Vi söker dig med erfarenhet inom byggbranschen som projektledare/platschef eller arbetsledare. Du har ett affärsmässigt förhållningssätt och kan uttrycka dig väl i tal och skrift även på engelska. Körkort krävs för rollen. För att bli framgångsrik i rollen behöver du kunna driva projekt självständigt och ha förmåga att samarbeta med kollegor och med kunder.

Om Windoor

Windoor är en ledande specialiserad aktör i byggsektorn med kunden i fokus. Sedan 1985 utvecklar, tillverkar och marknadsför vi balkongsystem för fastigheter. Våra produkter förbättrar kvaliteten på boendet och ökar värdet på fastigheten för våra kunder. Windoor Sverige är en del av WinGroup med huvudkontor i Schweiz samt dotterbolag i Sverige, Danmark, Norge, England, Tyskland och Turkiet. WinGroup ägs av det familjeägda investeringsföretaget Nordstjernan. Med marknadsledande design, kvalitativa materialval och innovativa lösningar är våra produkter inte bara trevliga att se på, utan också mycket hållbara och snabba att montera. Det gör Windoor till en trygg, engagerad partner som du kan känna förtroende för - från idé till färdigt utförande. För mer information om Windoor och våra produkter, besök www.windoor.se.
+ Läs mer om jobbet

Inga fler liknande jobb tillgängliga