Winningtemp · Publicerad Idag 09:14

Drömmer du om ett jobb där du får chansen att skriva historia?

Nu kan du sluta leta - Winningtemp är på en tillväxtresa och vill ha dig med ombord! Vi är på jakt efter en Senior Account Manager med ett pannben av stål och ett hjärta av guld som vill skapa magi tillsammans med oss.

Är du den målinriktade stjärnsäljaren vi söker? Scrolla ner och läs mer!

Få en fartfylld arbetsdag med ansvar för hela säljprocessen
Vi på Winningtemp är experter på att skapa framgångsrika arbetsplatser. På ett revolutionerande sätt samlar vi in och visualiserar realtidsdata som beskriver personalens upplevelse av ledarskap, meningsfullhet, kontroll och glädje i arbetet. Vi är branschunika - och på tal om framgångsrika arbetsplatser så vill vi självklart berätta lite mer om vår egen!

En vanlig på Winningtemp börjar med ett gemensamt uppstartsmöte där vi peppar igång dagen för att tillsammans skapa den bästa starten. Vi höjer varandras framgångar och ser till att alla känner sig taggade på nya affärer och möjligheter. På Winningtemp jobbar vi nämligen som ett fotbollslag - alla vill göra mål, men vi blir lika glada när en kollega lyckas sätta bollen i krysset. En av våra värderingar är just ”we get results together”. Under dagen kommer fokuserat ringande varvas med prospektering och spännande möten tillsammans med tex HRchef, VD eller andra beslutsfattare. Som säljare kommer du också att representera Winningtemp i sociala forum.

För att hålla humöret på topp har vi tävlingar och på fredag eftermiddagar samlas vi för en frivillig afterwork eller fika. Vi värnar om vår interndialog varför veckorna kickstartas med företagsgemensamt måndagsmöte med en hälsosam smoothie. När du behöver en paus finns det alltid någon som vill gå och träna på lunchen, dra ihop en Fifa-turnering eller något helt annat. Hos oss är tempot snabbt och trivseln hög!

Du - en målmedveten hunter i världsklass!
I rollen som Senior Account Manager kommer ett stort fokus ligga på nykundsbearbetning eftersom vi är i behov av snabb tillväxt. Vi tror därför att du som söker är en uthållig hunter med starkt mentalt fokus - en person som inte ger upp i första taget, eftersom du vet att framgång inte kommer av sig själv. Kanske har du till exempel en bakgrund inom elitidrott och därmed ett psyke som håller sig starkt även i motvind? Då är du extra intressant för oss!

För att ytterligare briljera som Senior Account Manager behöver du vara förtroendeingivande och inspirerande i ditt sätt att ta dig an människor. Du har även en stor passion för ledarskap, försäljning och digitala lösningar. Vi ser det som en stor styrka om du tidigare arbetat med B2B-försäljning, på ett startup eller nära VD, HR och andra funktioner i en ledningsgrupp. Du kommer mätas på en säljbudget och vi är övertygade om att du som riktig tävlingsmänniska kommer göra allt för att nå den! Vi söker efter målinriktade personer som på sikt ser sig själva i ledande positioner.

Innan vi går på avslut vill vi berätta mer om oss!

Att arbeta på Winningtemp är något speciellt då vi har höga ambitioner, med en mycket snabb tillväxttakt. Därför bör trivas i ett högt tempo. Vi erbjuder pension och försäkringar, friskvårdsbidrag och en gynnsam bonusmodell. Hos oss behöver du alltså inte välja mellan en trygg arbetsplats och ett coolt tillväxtbolag - hos oss får du både och!

Frågor besvaras av ansvarig rekryterare på amir (@) kraftsam.se

Välkommen att ansöka via länken. Du ansöker med CV och personligt brev där du berättar mer om varför du passar för tjänsten!
+ Läs mer om jobbet

Inga fler liknande jobb tillgängliga