Wise Group AB · Publicerad 21 sept

Till vårt moderbolag Wise Group AB söker vi nu en Redovisningsekonom. Detta är ett konsultuppdrag via EQonomy/Wise Professionals på 50%. Uppdraget börjar omgående och pågår till mitten av december i år.

Ditt uppdrag

Wise Group AB söker nu en rutinerad redovisningsekonom till ett konsultuppdrag med en sysselsättningsgrad på 50%. Du kommer att tillhöra en ekonomiavdelning med ca 12 kollegor och framförallt stötta de tre bolagsansvariga i deras dagliga arbete. Vi erbjuder en bred roll med många varierande arbetsuppgifter.

Exempel på arbetsuppgifter:
  • Avstämningar av balanskonton
  • Bokslutsarbete
  • Rapportering
  • Analyser
  • Moms och skatter
Wise Group AB sitter i fina lokaler i en av Hötorgsskraporna på Sveavägen 13. Du kommer att rapportera till företagets Redovisningschef och arbeta i affärssystemet Navision.

Din bakgrund

Vi söker dig som har en eftergymnasial utbildning inom ekonomi samt flera års erfarenhet av en liknande roll som redovisningsekonom. Du har en förmåga att arbeta självständigt och en god förståelse för intern redovisning. Du har goda kunskaper att kommunicera på svenska och engelska samt är van att arbeta i Excel. Det är mycket meriterande om du har erfarenhet av att arbeta med finska/ danska bolag.

Du är en social och positiv person som månar om en god stämning och ett gott samarbete kollegor emellan. Du är van att snabbt sätta sig in i nya arbetsuppgifter och är inte rädd för att fråga om du undrar över något. Du är initiativtagande och det är mycket positivt om du kommer med förslag på förändringar och förbättringar av processer och rutiner.

När du blir en av oss

Som konsult hos EQonomy/Wise Professionals erbjuds du alltid en marknadsmässig lön, friskvårdsbidrag, pensionsavsättning och anslutning till vårt kollektivavtal - inget är viktigare för oss än att du känner dig trygg i din anställning. På samma sätt som vi ställer höga krav på dig som konsult förväntar vi oss också att du ställer höga krav på oss som arbetsgivare. Oavsett vart du befinner dig i din karriär så ska konsultrollen hos EQonomy/Wise Professionals ge dig kunskap och erfarenhet som du kan bära med dig på vägen till nästa spännande utmaning.

Vi på EQonomy är rekryteringsspecialister inom ekonomi och finans. Vi arbetar på uppdrag av Sveriges starkaste varumärken tillsammans med arbetsgivare som månar om sina medarbetares arbetsglädje. Idag finns vi i Sveriges storstadsregioner Stockholm, Göteborg och Malmö och är ett affärsområde inom Wise Professionals - rekryteringsbyrån som designar, utvecklar och erbjuder rekryteringslösningar tillsammans med arbetsgivare och kandidater som ställer höga krav.

Om du vill veta mer

Du får gärna kontakta oss om du har frågor om tjänsten eller undrar hur processen ser ut framöver. Vi som arbetar med detta uppdrag är kandidatansvarig Camilla Lundberg (camilla.lundberg@wise.se) och konsultchef Sofie Forsman (sofie.forsman@wise.se)

Vi går igenom ansökningarna löpande och i konsultvärlden går processerna oftast snabbt. Tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdatum, vänta därför inte med att skicka in din ansökan!

Vi ser fram emot att höra från dig!
+ Läs mer om jobbet