Wise Professionals AB · Publicerad 29 juli 2021

Jag blir ofta fascinerad av vårt yrke. Att vi får möjlighet att hjälpa människor att hitta sitt nästa drömjobb samtidigt som vi hjälper organisationer att hitta rätt kompetens. Kan det bli häftigare än så? Jag heter Barbara förresten och det är jag som har startat affärsområde Lön. Kul att du är nyfiken på oss på Wise Professionals.

Vi på Wise Professionals är lösningsorienterade konsulter och specialister inom rekrytering och attraktion. Vi drivs av att göra affärer och skapa värde för människor. Vårt varumärke och vår marknadsposition i kombination med möjligheten att utvecklas, är några av de främsta anledningarna till att många söker sig till oss.

Vår kultur präglas av nyfikenhet, mod och professionalism. Just nu befinner vi oss i en spännande och stark utvecklingsfas. Hos oss får du vara med och bygga en Rekryteringsbyrå som utmanar en traditionell bransch - vi går vår egen väg och vi vill att du ska vara med!

Att arbeta som Rekryteringskonsult
Nu söker vi en rekryteringskonsult till vårt team. Vi vill fortsätta växa inom denna specifika nisch och söker därför en ny kollega. Vår förhoppning är att just du vill vara med och driva tillväxtresan tillsammans med oss; Barbara, Katarina, Ulrica, Mikaela och Johanna. En resa som ska bli den roligaste tiden i din karriär! Är du en erfaren person inom området lön och gärna kunnig inom rekrytering? Drivs du av att få göra bra affärer? I så fall vill jag att du läser extra noga nu!

Som rekryteringskonsult på Wise Professionals är du en del av ett professionellt team med ambitionen att bygga Sveriges bästa konsult- och rekryteringsföretag. Våra rekryteringskonsulter ser det som en självklarhet att ha ett konsultativt förhållningssätt till kunder och kandidater. Med stor passion och engagemang driver du in affärer från start till avslut där du självständigt projektleder hela processen. För att lyckas i rollen behöver du förstå kundens behov, tillföra kunskap och bygga nätverk. Vi vill att du som söker tidigare jobbat som Rekryteringskonsult eller inom löneområdet, kanske är du lönespecialist med intresse av att bygga relationer och att göra affärer. Vi på Wise Professionals väljer våra kunder med omsorg och alla i teamet är en viktig del i arbetet att bygga vårt varumärke inom Lön. Vi är inte nöjda förrän marknaden ser oss som den främsta leverantören av lönekompetenser.

Vem är du och vilken kompetens behöver du för att uppskatta och utveckla denna roll?
Du är en person som alltid vill prestera på topp. För dig är det viktigt att känna att du har gjort ett bra arbete men ännu viktigare, att du gjort ditt bästa. Du tycker om att ha skoj på jobbet, vill prova nya saker, växa och utvecklas. För att passa in i vårt team delar du vår passion för LÖN, människor och affärer. Ditt arbetssätt genomsyras av kvalitet, nyfikenhet och personligt engagemang. Du söker ett sammanhang där du får utmana dig själv och andra, likväl en kultur där hållbar tillväxt och utveckling är vägen framåt.

Låter det bra så här långt? Kul, men jag är inte riktigt klar ännu. Jag vill nämligen också att du har lite erfarenhet. Troligtvis har du arbetat inom området lön, rekryterat och har några års erfarenhet av en affärsdriven roll och gärna jobbat med konsultativ tjänsteförsäljning. Det var det hela. Om våra önskemål matchar kan du läsa mer om hur vi kan komma i kontakt nedan.

Nyfiken på att veta mer
Det är viktigt för oss att du ska må bra och ha kul på jobbet; därför är hållbarhet och hälsa något vi värdesätter högt. Vi har även ett flertal initiativ kopplat till välgörande CSR-arbeten, såsom samarbete med Mentor, Barncancerfonden och gymnasieskolor för att nämna en del. Läs gärna mer om oss och vårt erbjudande på www.wise.se.

Om du vill veta mer om hur det är att arbeta på Wise Professionals får du gärna ta kontakt med någon av oss. Du hittar oss med namn och kontaktuppgifter på www.wise.se. För specifika frågor gällande rollen som Rekryteringskonsult är du välkommen att ringa eller maila till Barbara Lidholt på barbara.lidholt@wise.se.

Vi arbetar med kompetensbaserad rekrytering som metod i våra kunduppdrag liksom i vår egen rekrytering. Det gör vi i vår strävan efter en mer potentialbaserad kompetensförsörjning. Vi ser därför gärna sökanden med olika bakgrunder och erfarenheter, eftersom vi vet att en bredare mångfald i bakgrund, erfarenhet och synsätt berikar var och en av oss och gör oss bättre och smartare som organisation.

Vi tar tyvärr inte emot ansökningar via mail, utan du söker enkelt med ditt CV eller din LinkedIn-profil.

Välkommen med din ansökan!
+ Läs mer om jobbet
Sista ansökningsdag
31 aug 2021
Anställning
Tillsvidareanställd
Omfattning
Heltid
Antal Tjänster
1
Yrkesområde
HR & Personal
Underkategori
Rekrytering

Inga fler liknande jobb tillgängliga