Wise Professionals · Publicerad 16 sept

Till vår kund söker vi en junior HR-controller med mycket goda Excelkunskaper. Detta är ett konsultuppdrag via Wise Professionals på heltid som beräknas pågå under 4 månader med start omgående. Vår kund sitter i trevliga lokaler i Frösunda, Solna.

Ditt uppdrag

Som HR-controller kommer du ansvara för att beräkna timkostnaden för företagets anställda i Sverige (cirka 6 000 personer). Detta innebär i korthet att du hanterar stora mängde data i Excel som sedan förs in i HR- och ekonomisystem. Du kommer även göra rimlighetsbedömningar och manuella justeringar i de fall timkostnaden verkar orimlig - vilket ofta beror på tjänstledighet, nyanställning, sjukfrånvaro eller lönejusteringar som i sin tur påverkar pensionspremien. Ovanstående uppgifter beräknas utgöra ca 50% av din arbetstid, övrig tid stöttar du HR-/Löneavdelningen med administrativa uppgifter.

Din bakgrund

Vi söker dig som är vass på Excel och har jobbat ett par år med administration med inriktning mot ekonomi och/eller lön. Det är meriterande om du har förståelse för hur ITP-planen ser ut, hur pensionspremier beräknas samt hur personalkostnader påverkas av arbetsgivaravgifter och villkor såsom semesterrätt, löneavdrag osv. Rollen ställer höga krav på din förmåga att hantera stora datamängder och det är till din fördel om du har intresse av att utveckla och förenkla moment som ingår i arbetet.

När du blir en av oss

Som konsult hos Wise Professionals erbjuds du alltid en marknadsmässig lön, friskvårdsbidrag, pensionsavsättning och anslutning till vårt kollektivavtal - inget är viktigare för oss än att du känner dig trygg i din anställning. På samma sätt som vi ställer höga krav på dig som konsult förväntar vi oss också att du ställer höga krav på oss som arbetsgivare. Oavsett vart du befinner dig i din karriär så ska konsultrollen hos Wise Professionals ge dig kunskap och erfarenhet som du kan bära med dig på vägen till nästa spännande utmaning.

Wise Professionals är en rekryteringsbyrå som designar, utvecklar och erbjuder hållbara rekryteringslösningar tillsammans med arbetsgivare och kandidater som ställer höga krav. Vi arbetar på uppdrag av Sveriges starkaste varumärken tillsammans med arbetsgivare som månar om sina medarbetares arbetsglädje. Idag finns vi i Sveriges storstadsregioner Stockholm, Göteborg och Malmö.

Om du vill veta mer

Du får gärna kontakta oss om du har frågor om tjänsten eller undrar hur processen ser ut framöver. Vi som arbetar med detta uppdrag är kandidatansvarig Emelie Sillén (emelie.sillen@wise.se) och konsultchef Martin Jerrskog (martin.jerrskog@wise.se).

Vi går igenom ansökningarna löpande och i konsultvärlden går processerna oftast snabbt. Tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdatum, vänta därför inte med att skicka in din ansökan!

Vi ser fram emot att höra från dig!
+ Läs mer om jobbet

Inga fler liknande jobb tillgängliga