Wise Professionals · Publicerad 16 sept

Junior Redovisningsekonom

Till vår kund söker vi nu en junior redovisningsekonom. Detta är ett konsultuppdrag på heltid med start omgående och pågår i ca 6 månader med möjlighet till fast anställning därefter för rätt person.

Ditt uppdrag

Vi söker nu en junior Redovisningsekonom till vår kund inom modeindustrin. Du kommer att tillsammans med dina kollegor hantera kunder och leverantörer i olika länder, du kommer att se till så att alla fakturor granskas och betalas i tid samt att företagets leverantörer betalar i tid. Exempel på arbetsuppgifter som ingår i tjänsten är:
  • Kund - och leverantörsreskontra
  • Fakturering i olika valutor
  • In - och utbetalningar
  • Delaktig vid bokslut
  • Avstämningar av bankkonton och balanskonton
  • Momshantering
  • Hantering av utläggsredovisning och reseräkningar
Tjänsten är placerad på företagets huvudkontor i Frihamnen, Stockholm. Du kommer att rapportera till teamledaren för redovisning.

Din bakgrund

Vi söker dig som har en högskoleutbildning inom ekonomi, gärna civilekonom eller motsvarande. Du har ca 3 års erfarenhet av en liknande roll som ekonomiassistent/ redovisningsekonom och är van att ta mycket eget ansvar. Du har goda kunskaper i Excel samt i engelska och svenska i tal och skrift.

Som person är du positiv, nyfiken och engagerad. Du värderar ett gott samarbete högt och vill utvecklas och lära dig nya saker. Du är dessutom mycket strukturerad, noggrann och effektivt samt vill ständigt vara en del av att förbättra arbetet samt dessprocesser och rutiner.

När du blir en av oss

Som konsult hos EQonomy/Wise Professionals erbjuds du alltid en marknadsmässig lön, friskvårdsbidrag, pensionsavsättning och anslutning till vårt kollektivavtal - inget är viktigare för oss än att du känner dig trygg i din anställning. På samma sätt som vi ställer höga krav på dig som konsult förväntar vi oss också att du ställer höga krav på oss som arbetsgivare. Oavsett vart du befinner dig i din karriär så ska konsultrollen hos EQonomy/Wise Professionals ge dig kunskap och erfarenhet som du kan bära med dig på vägen till nästa spännande utmaning.

Vi på EQonomy är rekryteringsspecialister inom ekonomi och finans. Vi arbetar på uppdrag av Sveriges starkaste varumärken tillsammans med arbetsgivare som månar om sina medarbetares arbetsglädje. Idag finns vi i Sveriges storstadsregioner Stockholm, Göteborg och Malmö och är ett affärsområde inom Wise Professionals - rekryteringsbyrån som designar, utvecklar och erbjuder rekryteringslösningar tillsammans med arbetsgivare och kandidater som ställer höga krav.

Om du vill veta mer

Du får gärna kontakta oss om du har frågor om tjänsten eller undrar hur processen ser ut framöver. Vi som arbetar med detta uppdrag är kandidatansvarig Camilla Lundberg, camilla.lundberg@eqonomy.se och konsultchef Maria Hansson, maria.hansson@eqonomy.se.

Vi går igenom ansökningarna löpande och i konsultvärlden går processerna oftast snabbt. Tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdatum, vänta därför inte med att skicka in din ansökan!

Vi ser fram emot att höra från dig!
+ Läs mer om jobbet

Inga fler liknande jobb tillgängliga