Wise Professionals · Publicerad Igår 13:02

Vad säger du om att komma till jobbet varje dag och mötas av engagerade kollegor, skratt varvat med givande diskussioner? Vill du arbeta i en miljö där kompetensen är skyhög och där man delar med sig av lärorika erfarenheter? Vi arbetar med personliga möten och relationer, där hjärta och värme är lika viktigt som affärsmässighet och resultat. Vi är passionerade, nyfikna individer som utmanar både gamla sanningar och nya tekniker, som driver positiv och värdeskapande förändring - för oss själva, för våra kunder och för världen.

Vill du vara med och bidra till Wise Professionals/The Pace fortsatta attraktionskraft mot kandidatmarknaden? I rollen som Talent Acquistion Specialist ansvarar du, tillsammans med mig, Clara, för uppbyggnaden av vårt kandidatnätverk i syfte att alltid ha kandidater att presentera till våra uppdrag.

Din roll
Som Talent Acquistion Specialist kommer du vara en viktig del inom The Pace team där du ansvarar för att hitta, kvalitetssäkra och presentera kandidater utifrån våra kunders behov och önskemål. I din roll äger du hela kandidatprocessen från annonsering och urval till intervjuer och kandidatpresentationer. Du äger helt enkelt tillsammans med mig vår kandidatförsörjning inom affärsområdet The Pace, som är specialiserade på rekrytering av tjänster inom Business Administration. Därför är det viktigt att du nätverkar och arbetar aktivt med att skapa långsiktiga relationer. I rollen kommer du även delta vid intressanta mässor och event. Vi ser ständigt över och justerar arbetssätt för att förbättra upplevelsen för våra kandidater, kunder och konsulter och ser därför gärna att du bidrar med tankar och idéer vid interna projekt och förbättringsarbeten. I rollen som Talent Acquistion Specialist arbetar du mycket med kandidatupplevelsen och ser till att alla kandidater får en bra upplevelse genom våra rekryteringsprocesser. Tillsammans skapar vi tillväxt, både för Wise Professionals och för våra kunder!

Självklart är ”den ena dagen inte den andra lik”, men för att du ska få en känsla av vad du söker till kan en vanlig dag bjuda på detta; 2-3 djupintervjuer, kravprofilsmöte ute hos kund, skriva och publicera annons, skriva kandidatpresentationer och referenstagning. Du kommer även ansvara för interna kandidatevent så som frukostmingel och speedintervjuer.

Din bakgrund
Du är en person som alltid vill prestera på topp. För dig är det viktigt att känna att du har gjort ett bra arbete men ännu viktigare, att du gjort ditt bästa. Du tycker om att ha skoj på jobbet, vill prova nya saker, växa och utvecklas. För att passa in i vårt team delar du vår passion för människor, service och affärer. Ditt arbetssätt genomsyras av kvalitet och personligt engagemang. Du söker ett sammanhang där du får utmana dig själv och andra, likväl en kultur där hållbar tillväxt och utveckling är vägen framåt.

Troligtvis har du en PA-utbildning och har arbetat några år i en liknande roll som Talent Acquistion Specialist eller Rekryteringsassistent. Om våra önskemål matchar kan du läsa mer om hur vi kan komma i kontakt nedan.

Om du vill veta mer
Om du vill veta mer om hur det är att arbeta på Wise Professionals får du gärna ta kontakt med någon av oss. Du hittar oss med namn och kontaktuppgifter på www.thepace.se. För specifika frågor gällande rollen som Talent Acquistion Specialist får du gärna maila mig, Clara Forsberg på clara.forsberg@thepace.se eller ringa 072- 329 75 55 alternativt kontakta Marie Bodén, marie.boden@thepace.se. Vi hanterar ansökningar och urval löpande efter semestertiderna, sista dagen att visa ditt intresse är den 12 augusti. Tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdatum så vänta inte med att skicka in din ansökan!

Vi ser fram emot att höra från dig!

Om Wise Professionals/The Pace
The Pace är sedan drygt ett år tillbaka ett affärsområde inom Wise Professionals som är specialiserat på rekrytering och konsultuthyrning inom Business Administration. Vi tillsätter bland annat roller som Administrativ chef, VD- och Ledningsassistent, Executive Assistant, Office Manager, Projektkoordinator, Administratör samt Jurist- och Kontorsassistent. Wise Professionals i sin tur är ett dotterbolag inom Wise Group som är en helhetsleverantör inom HR med 12 verksamheter och cirka 765 anställda samt noterat på Nasdaq Small Cap.
+ Läs mer om jobbet
Sista ansökningsdag
14 aug
Anställning
Tillsvidareanställd
Omfattning
Heltid
Antal Tjänster
1
Yrkesområde
HR & Personal
Underkategori
Rekrytering
Rekryteringen hanteras av
The Pace

Inga fler liknande jobb tillgängliga