Women Ahead AB · Publicerad 10 okt 2019

Vi bygger Sverige med IT

Vi har förmånen att leva i ett av världens finaste länder. Men vi på Atea vill mer. Som "specialister" inom Informationsteknologi tänker vi vara med och forma ett ännu bättre Sverige. Tillsammans med våra kunder ska vi utveckla lösningar som nästa generation kan känna sig stolta över.

Brinner du för inspirerande och coachande ledarskap och att utveckla affärer? Vi växer och söker därför en Chef för våra tjänste- och lösningsaffärer inom området print & dokumenthantering.

Vi erbjuder dig en arbetsplats som präglas av medarbetare som brinner för att bygga Sverige med it, som tar personligt ansvar och sätter laget före jaget.

Idag är vi ett härligt gäng bestående av Systemkonsulter, Teknikkonsulter, Lösningsarkitekter och Leveransansvarig. Vi behöver nu utöka med en viktig kompetens som vill vara med och bygga vårt framgångsrika team.

"På Atea får jag vara en del av de affärsteam som tillsammans med branschens ledande leverantörer utvecklar och förädlar våra kunders IT-miljö mot en sund och hållbar framtid."

– Martin Broman, Specialistsäljare på Atea

Din roll i laget
Vi söker dig som har ett stort affärssinne och som är nytänkande då vi är inne i en förändringsresa.
Du ser affärsutveckling som spännande och är nyfiken på vart branschen är på väg. Din uppgift blir att leda avdelningen med fokus på att säkerställa en god leverans mot kund i samverkan med övriga affärsområden inom Atea.

Avdelningen har egna Lösningsarkitekter och Systemkonsulter som både är med i anbudsarbeten samt vid kundmöten. Du kommer ha resultatansvar för avdelningen samt utveckling av mjukvaruaffären. Avdelningen har även driftansvaret hos våra kunder för de mjukvaror som våra erbjudanden bygger på.

Vårt erbjudande till dig
Hos oss är det alltid nära till beslut. Vi har en målmedveten satsning på coachande ledarskap och våra medarbetares personliga utveckling och hälsa. Vår kultur präglas av våra värderingar, en kultur där framåtanda, humor, kamratskap och ett visst mått av galenskap är helt naturligt. En kultur som gjort oss till Sveriges största leverantör av IT-infrastruktur och tillhörande tjänster. Vi har alltid stora saker på gång. Vi gillar att utmana oss själva och går ofta vår egen väg. Vi gör det tack vare modiga medarbetare som sporras av stora mål.

Som person känner du troligtvis igen dig på följande
Du har tidigare arbetat som tex Konsultchef, gärna i kombination med affärsutveckling.
Huvudkunskapen ser vi ska finnas inom printrelaterade uppgifter/mjukvaror.

Vi ser att du trivs i en dynamisk miljö där du lägger vikt på samarbete och utveckling av dina medarbetare. Du är passionerad i din ledarroll och säkerställer alltid kundens bästa. Du har en positiv inställning till förändring och är intresserad av hur du kan arbeta mot ett digitaliserat samhälle. Du är bra på att skapa relationer och ger ett förtroendeingivande och trovärdigt intryck.

För att lyckas i rollen som Chef lösning print och dokumenthantering bör du ha följande kompetens
  • Tidigare erfarenhet av chefs/ledarroller
  • Förståelse för hur mjukvara, licenser och IT-infrastruktur hänger samman och dess förmåga att bidra till kunders effektivitet och produktivitet
  • Erfarenhet av verka och leda en organisation med driftansvar
  • Förståelse för och erfarenhet av print & dokumenthantering
Vill du bli en del av landslaget?
Vill du bli en del av Landslaget? Vi önskar ha din ansökan senast 1 november. Vi beaktar ansökningar löpande och tjänsten kan därför komma att tillsättas innan ansökningstiden löpt ut.

Rekryteringen sköts av Women Ahead – en rekryteringsbyrå med fokus på kvinnor inom IT-, teknik- och telekom. För frågor om tjänsten, kontaktamichaela@womenahead.se, 0705–081508

Atea vill vara The Place To Be och därför värdesätter vi de kvalitéer som en jämn ålders- och könsfördelning samt etnisk och kulturell mångfald tillför verksamheten.

Övrigt
Anställningsform: Tillsvidare anställning
Anställningens omfattning: Heltid
Ort: Stockholm

Varmt välkommen med din ansökan!

Atea har samlat IT-branschens största hjärtan och snabbaste hjärnor. Vi finns över hela Sverige och har över 2000 kompetenta medarbetare inom alla områden. Specialister som vet vad som krävs för att skapa konkurrenskraft inom exportindustrin, specialister som vet hur it kan bidra med bättre lärande i skolan, specialister som vet hur lokala företag kan växa med it, specialister som vill vara med och skapa vård och omsorg i världsklass.

"Att anlita Women Ahead påvisar att ATEA gjort ett aktivt val att öka upp jämställdhet och mångfald på företaget"
+ Läs mer om jobbet
Om företaget
Women Ahead ska vara det självklara valet vid rekrytering när företag önskar en modern könsfördelning och mångfald, oavsett position, som på sikt leder till ökad jämställdhet och ett modernare företag inom svenskt näringsliv.
+ Läs mer om företaget

Inga fler liknande jobb tillgängliga