WorkWeb · Publicerad 13 dec

Om tjänsten
Vi söker dig som vill arbeta med projektledning och vi erbjuder dig en mix av projekt. I rollen som projektledare har du huvudansvaret för de projekt tilldelad av företagets VD. Projekten är av varierad art inom brand, larm och säkerhetsinstallationer. I tjänsten ingår ansvar för tekniskt utförande, lönsamhet, projektadministration samt arbetsledning av den personal som ingår i projektet. Du kommer att ha ett nära samarbete med den ledande montör som finns utsedd på varje projekt. Du gör även kalkyler som ligger till grund för offerter och reglerar kommande projekt.

Om dig
Vi söker dig som är van vid att arbeta projektbaserat och leda personal. Du har relevant utbildning och har minst 3 års erfarenhet inom byggledning.
Ett krav för tjänsten är att du innehar AB04 & ABT06.

Du har fallenhet för och kommunicerar obehindrat såväl muntligt som i skrift, eftersom du hanterar och levererar en mängd dokumentation gällande planering och uppföljning. Du tycker om att arbeta självständigt och resultatinriktat. Eftersom arbetet medför kontakter både internt och externt, krävs det att du är utåtriktad och har god förmåga att samarbeta och knyta kontakter samt alltid en vilja att vara kundens bästa partner. Som person är du självgående, noggrann och van att ta egna initiativ då det förekommer en del ensamarbete. Vi ser även att du är social, utåtriktad och har ett gott kundbemötande.

Om kund
Kund ett växande bolag med en mångårig erfarenhet och stort kunnande inom data-, CCTV, tele- och säkerhetsinstallationer. De produktgrupper de främst arbetar med är inbrottslarm, passerkontroll, CCTV, brandlarm och utrymningslarm. De behöver nu stärka sin personalstyrka med en erfaren projektledare. Goda utvecklingsmöjligheter och ett utmanande arbete utlovas. Då kund arbetar med säkerhetslösningar till deras kunder kommer ett godkännande via kontroll hos rikspolisstyrelsen vara ett villkor för anställning.

Intervjuer sker löpande, välkommen med din ansökan idag!
+ Läs mer om jobbet
Om företaget
WorkWeb är ett Search & Headhuntingbolag och vi är specialister på att identifiera & rekrytera de bäst lämpade kandidaterna till attraktiva bolag inom byggsektorn. Vi arbetar med det som vi är bäst på. Att låta er som kund få träffa rätt kandidat. Efter det initiala mötet, släpper vi över kontrollen till er. Med sälj som fokus nyttjar vi våra branschkunskaper för att få varje individ att se fördelarna med just Er verksamhet.

Läs mer på www.workweb.se och bli en del av vårt nätverk redan idag!
+ Läs mer om företaget