WorkWeb · Publicerad 5 dec 2019

Om tjänsten
För kunds räkning söker vi nu en erfaren Byggprojektledare i Stockholm. Kunden är ett modernt entreprenadföretag vars verksamhet främst består av stambyten och ROT-renovering av lägenheter till stora fastighetsägare i hela Stockholmsområdet.

Huvudsakliga arbetsuppgifter
 • Planering och genomförande av ROT-renovering och stambyten av lägenheter.
 • Avropa/upphandla varor, byggentreprenader och tjänster.
 • Projektstyrning mot fastställda kvalitets-, ekonomi- och tidsramar.
 • Kommunicera och samarbeta med beställare av projekt och andra berörda parter.
 • Följa upp konsulter och entreprenörer i samband med projekt.
 • Ansvara för entreprenad- och myndighetsbesiktningar i samband med projekt.
 • Delta i utveckling av processer, rutiner och metoder för styrning och uppföljning av enhetens projekt.
 • Företaget sitter i fina lokaler i Norsborg där du mestadels kommer att arbeta.
Tjänsten är en direktrekrytering vilket innebär att rekryteringsprocessen sker genom WorkWeb men du kommer anställas direkt hos företaget.

Om dig
Du bör ha minst fem års erfarenhet av projektledning inom lägenhetsproduktion (IPMA B/C-nivå) och ha goda kunskaper inom entreprenadjuridik - AB04 och ABT06.
Du har även erfarenhet av budgetering och ekonomiskt ansvar. Vidare ser vi att du innehar en relevant utbildning för rollen samt att du som projektledare utfört många stambyten.

Som person är du trygg i dig själv och med att fatta beslut. Du har en affärsmässig förståelse och ett fokus på att nå resultat. Du trivs med att leda och inspirera andra människor och är både noggrann och kvalitetsmedveten.

Rollen kräver att du har mycket goda kunskaper i svenska både i tal och skrift samt B-körkort.

Om företaget
Företaget startade 2012 och är specialiserade inom ROT-renovering av lägenheter. Företaget har hög kompetens inom byggsamordning, projektledning och struktur. Företaget är idag ca 100 anställda och behöver nu öka sin personalstyrka.

Personalen är deras högst prioriterade resurs och de erbjuder en trygg samt inkluderande arbetsplats där varje medarbetare har möjligheten att utvecklas. deras arbetssätt är modernt där varje arbetslag har en egen detaljplan och arbetar direkt mot platschefen utan mellanchef.

Om WorkWeb
WorkWeb är ett Search & Headhuntingbolag och vi är specialister på att identifiera & rekrytera de bäst lämpade kandidaterna till attraktiva bolag.

Övrig information
 • Start: Omgående, med hänsyn till uppsägningstid
 • Omfattning: Heltid
 • Placering: Norsborg
 • Rekryteringsprocessen hanteras av WorkWeb och företagets önskemål är att alla frågor rörande tjänsten hanteras av WorkWeb.
Intervjuer sker löpande, välkommen med din ansökan idag!
+ Läs mer om jobbet
Om företaget
WorkWeb är ett Search & Headhuntingbolag och vi är specialister på att identifiera & rekrytera de bäst lämpade kandidaterna till attraktiva bolag.
+ Läs mer om företaget
Sista ansökningsdag
16 jan 2020
Anställning
Tillsvidareanställd
Omfattning
Heltid
Antal Tjänster
1
Yrkesområde
Bygg & Hantverk
Visa var

Inga fler liknande jobb tillgängliga