Ytterman Projekt AB · Publicerad 16 mars

Om tjänsten
Som senior projektledare ansvarar du för de större projekten hos oss. Det innefattar projektets planering, genomförande och överlämnande. Du har ansvar för att tillsätta en projektorganisation och att projektet håller avtalad budget och tider.

Huvudsakliga arbetsuppgifter:
  • Att skapa en projektorganisation med tilldelade resurser
  • Planera och arbetsleda det dagliga arbetet i projekten
  • Rapportera och leverera prognos- och kostnadsuppföljning i projekten
  • Säkerställa att projektorganisationen, myndigheter och kunder uppdateras med för projektet nödvändig information
  • Säkerställa att arbetsmiljöansvar och etiska riktlinjer följs
Om dig
Du har stor erfarenhet av arbete med olika uppgifter i byggprojekt och du tycker om samspelet mellan individer. Du kan också under perioder komma att vara handledare till en biträdande projektledare.

Du har jobbat minst 10 år i byggbranschen, har lång erfarenhet av projektledarrollen och tidigare erfarenhet från projektering och planering samt från inköp och produktion.

Du är bekant med byggprocessens alla skeden och med de intressen som olika aktörer företräder i sin roll i ett byggprojekt. Du har även erfarenhet från inköp med fördel har du en akademisk examen.

Som person är du kvalitetsorienterad, strukturerad och målinriktad i ditt arbetssätt. För att lyckas i rollen ser vi att har välutvecklade ledaregenskaper och ett affärsmässigt tankesätt. Du har ett öga för såväl detalj som helhet i dina projekt. Vidare har du lätt för att samarbeta och kommunicera med både interna och externa parter.

Önskvärda kvalifikationer:
  • Relevant byggteknisk utbildning
  • God datorvana
  • Serviceinriktad och flexibel
  • Hög social kompetens
  • Förmåga att arbeta självständigt, såväl som i grupp
Vi erbjuder dig
Som medarbetare hos Yttermans får du en möjlighet att vara med på en kul och utmanande resa där du kommer ha stort inflytande och påverkansmöjligheter till att skapa en fantastisk arbetsplats. Du får ett omväxlande arbete med stort utrymme för personligt engagemang i ett framtidsinriktat företag med trevliga kollegor.

Håller du dessutom med om att en positiv attityd i vardagen skapar arbetsglädje, både för egen del och andra, kommer du att trivas hos oss på Ytterman. Vi arbetar kontinuerligt och strukturerat för att skapa en god arbetsmiljö med hög trivsel och erbjuder dig bra villkor. För rätt person finns det även goda utvecklingsmöjligheter.

Våra kontor
Tjänsten utgår från Yttermans huvudkontor som ligger i moderna och fina lokaler centralt på Kungsholmen i Stockholm. 2017 öppnade vi upp ett kontor i Uppsala och under 2018 planeras en etablering i ytterligare en ort som är nästa steg i vår satsning att finnas på flera orter.

Frågor
Frågor besvaras av HR Partner Catrine Loqvist tel. 070-641 2229 eller e-mail: jobba@yttermanprojekt.se. Läs gärna mer om oss på www.yttermanprojekt.se.

Välkommen med din ansökan snarast, urval sker löpande.
+ Läs mer om jobbet
Om företaget
Yttermans uppgift är att se till att hela byggprocessen löper smidigt. Vi får byggprojekt att fungera.

Ytterman leder byggprojekt. Det innebär att vi hjälper fastighetsägare och organisationer när det gäller byggprojektledning, projekteringsledning, installationssamordning och byggledning. Vi kan dessutom ansvara för miljöcertifieringar och erbjuda miljösamordning och upphandlingsstöd i både privat och offentlig verksamhet.

Vår kunskap och kompetens innebär att vi kan hantera alla delar av byggprocessen. Från förstudier och programskede till projektering, upphandling och produktion. Både när det gäller nyproduktion och ROT-projekt.
+ Läs mer om företaget

Inga fler jobb från Ytterman Projekt AB tillgängliga