Zetup AB · Publicerad 2 feb

Vi söker efter en windowstekniker med fokus på kundnöjdhet till Zetup i Kista

Hos Zetup kommer du hamna på en viktig position hos ett företag som värnar om sina anställda och sina kunder. Vi söker efter en senior Windowstekniker som brinner för att hitta lösningar och planera arbetet i nära kontakt med Zetups kunder.

VAD KAN VI ERBJUDA DIG?

Vill du arbeta på en modern arbetsplats med tydliga värderingar där medarbetaren är den viktigaste resursen, så är detta rätt företag för Dig. Du kommer arbeta nära kunder och få möjlighet att planera och strukturera ditt arbete tillsammans med teamet.
  • Du arbetar i en platt organisation
  • Stor möjlighet till kompetensutveckling
  • Moderna och fräscha lokaler
  • Gym i anslutning lokalen
DINA FRAMTIDA ARBETSUPPGIFTER
  • Du kan föra en dialog med våra kunder och förklara tekniskt komplicerade detaljer.
  • Du säkerställer en hög teknisk leveranskvalitet till kunden.
  • Stötta vår säljorganisation samt delta på kundmöten.
  • Vara delaktig i att driva teamets löpande arbete med daglig förbättring och med att utveckla kundens IT.
ROLLEN INNEBÄR OCKSÅ

Du kommer att arbeta i Zetups nya lokaler i Kista, på en modern arbetsplats med en platt or-ganisation, i nära samarbete med våra drift- och utvecklingskollegor samt ServiceDesk. Du kommer även ha god möjlighet att utvecklas inom din roll med kompetensutveckling, samt internutbildningar.

VEM ÄR DU?

Du gillar kundkontakt samt att du känner ett stort ansvarstagande för dina kunder.
Du bör ha arbetat i några år inom first eller secondline arbete, gärna inom outsourcing och infrastruktur. Du behöver ha en förståelse för hur applikationsdrift fungerar. Ett plus är om du kan Office365. Körkort är meriterande då du kommer ha flera möten i veckan hos dina kunder.

INTRESSERAD?

I den här rekryteringen har vi valt att samarbeta med TNG IT Digital som sköter hela rekryteringsprocessen på ett fördomsfritt och kompetensbaserat sätt. Är du intresserad av tjänsten, ansök snarast! Urvalet sker löpande och tjänsten kan tillsättas före sista ansökningsdatum. Vi tar inte emot ansökningar via email, vänligen sök via vårt ansökningsformulär. Du kan endast bifoga ditt CV, så skicka inget personligt brev då vi inte läser dem. Motivera istället kort i ansökningsformuläret varför du söker jobbet. Har du frågor är du varmt välkommen att kontakta ansvarig rekryterare.
+ Läs mer om jobbet
Om företaget
TNG är den nya generationen bemannings- och rekryteringsföretag som rekryterar fördomsfritt. Med det menar vi att vi tänker och arbetar på nya sätt. Genom att se bortom fördomar kan vi hitta kandidater som andra inte ser - dessutom snabbare! Det gynnar våra kunder och jobbsökare samt bidrar till mångfald och en hållbar arbetsmarknad. Många av Sveriges mest attraktiva företag har upptäckt vårt synsätt och vi växer snabbt. I dagsläget har vi kontor i Stockholm, Göteborg, Malmö, Linköping och Örebro.
+ Läs mer om företaget
Sista ansökningsdag
4 mars
Anställning
Tillsvidareanställd
Omfattning
Heltid
Antal Tjänster
1
Yrkesområde
Data & IT
Rekryteringen hanteras av
TNG IT

Inga fler liknande jobb tillgängliga