dentsu · Publicerad 19 nov

Tycker du om att ge service och hålla koll på siffror? Har du erfarenhet av redovisning och trivs i en kreativ miljö med många kontakter? På Dentsu Aegis Network kan vi ha rollen för dig.

Arbetsuppgifter

Dentsu Aegis Network är ett världsomspännande byrånätverk i medie- och kommunikationsbranschen. I Sverige är koncernen representerad genom 10 bolag med kontor i Stockholm och Göteborg. Du kommer att vara anställd i Dentsu Aegis Network, men arbeta framför allt med dotterbolagen Vizeum och Amnet.

Vi söker en analytisk ekonom som kommer att arbeta med support till bl a medieplanerare och medieköpare. I din roll arbetar du med såväl administration och ekonomi, som uppföljning och utredningar. Du kommer att ha många kontakter, både internt och externt, och målet är att ge bästa tänkbara service i alla lägen.

Rollen innebär att du arbetar i en delad roll, där du arbetar för två bolag inom koncernen, och du kommer att få ett varierat arbete i en internationell miljö.

Dina arbetsuppgifter kommer bland annat att bestå av:
  • Uppläggning och administration av order i systemet
  • Ta fram fakturaunderlag och rapporter
  • Utredning och analys av fakturafrågor
  • Support, både internt och externt
Du kommer att ha en bred roll med många kontaktytor, och du trivs med att hjälpa andra i en dynamisk miljö. Tjänsten innebär att arbeta som stöd och support till organisationen, och vi ser att du tycker om att driva saker framåt och hitta praktiska lösningar.

Dentsu Aegis Network sitter i ljusa och trevliga lokaler på Södermalm. Tjänsten är en tillsvidareanställning, med start enligt överenskommelse.

Urval och intervjuer sker löpande - så välkommen med din ansökan redan idag!

Utbildning / Erfarenhet

Vi söker dig som har en utbildning inom ekonomi, med minst 2-3 års arbetslivserfarenhet inom ekonomi och administration, meriterande är erfarenhet från konsultbranschen. Du förstår redovisning och flödet inom ekonomi.

Du kommer att arbeta i en internationell miljö och det är därför viktigt att du har goda kunskaper i såväl svenska som engelska, i både tal och skrift. Du behöver även ha goda kunskaper i Excel och kunna skapa ex. Pivottabeller.

För att lyckas och trivas i rollen bör du vara strukturerad, noggrann och ansvarsfull. Vi söker dig som är serviceinriktad och trivs i en verksamhetsnära roll. Du har en god social förmåga och är en tydlig och effektiv kommunikatör. Vi utgår från att du har en positiv attityd och gärna vill bidra till utveckling och förbättring av processer och rutiner. Du är van att arbeta självständigt, är kvalitetsmedveten och du har förmåga att driva ditt arbeta framåt.

Känner du igen dig i beskrivningen? Varmt välkommen med din ansökan redan idag.

Dentsu Aegis Network

Dentsu Aegis Network är ett världsomspännande byrånätverk i medie- och kommunikationsbranschen. Vi hjälper våra kunder att stärka deras konsumentrelation med hjälp av holistiska och integrerade kommunikationslösningar. Vår vision "Innovating the way brands are built" möjliggörs tack vare våra medarbetares spetskompetens och av vår unika verksamhetsmodell som bygger på samarbete. Tack vare den kan vi erbjuda ett brett spektra av tjänster för våra kunder från en enda källa.

Vi söker ständigt efter duktiga, drivna och engagerade personer som kan stärka vårt nätverk. I gengäld erbjuder vi attraktiva karriärmöjligheter i ett branschledande kommunikationsnätverk. Här bevaras varje enskild individs styrkor och intressen och får plats att komma till sin fulla rätt. I Sverige finns vi med ca 375 medarbetare i Stockholm och Göteborg. Globalt finns vi i fler än 145 länder, världen över. Vår omsättning i Sverige är ca 4 miljarder kronor.
+ Läs mer om jobbet
Sista ansökningsdag
16 dec
Omfattning
Heltid
Antal Tjänster
1
Yrkesområde
Ekonomi