jobbusters · Publicerad 11 sept 2019

Arbetsuppgifter

Till vår spännande kund söker vi en ingenjör. Rollen som ingenjör innebär att du följer upp och bevakar leveranser och utfört underhåll för utbruten materiel. Du jobbar med hela flödet, från underhållsbehov baserat på underhålls- och ombyggnadsbehov till transporter och bevakning av tillgång på kort och lång sikt. Du är aktiv i att identifiera förbättringsmöjligheter och driver eller deltar i utredningar och utveckling av system för att förbättra processer och standardisera arbetssättet inom enheten. Arbetet bedrivs i nära samarbete med leverantörer av materiel, underhållsleverantörer för fordon och materiel samt kontraktsansvariga på vår kunds fordonsteam.

Kvalifikationer

Hög generalistkompetens
Minst högskoleingenjör med inriktning inom logistik/materielstyrning alternativt motsvarande arbetslivserfarenhet
Mycket god arbetslivserfarenhet inom logistik, upparbetningsflöden och materielstyrning
Erfarenhet av arbete i SAP (MM-modulen) eller morsvarande större ERP-system/affärssystem samt Office-paketet är en fördel

Personliga egenskaper

Du har förmåga att arbeta självgående och metodiskt med framförhållning, du är samarbetsvillig samt har förmåga att kunna uttrycka dig väl i tal och skrift i svenska och engelska. Vidare har du ett öga för detaljer och är mycket bra på att veta vad som ska prioriteras för stunden.

Lön

Enligt överenskommelse

Tillträde och ansökan

Heltid. Vår kund önskar start 2019-09-23 t om 2020-10-31. Du kommer att vara anställd av JobBusters som konsult hos vår spännande kund. Skicka in din ansökan i Word-format och snarast då intervjuer sker löpande.
Sökord: ingenjör, materielstyrare,
+ Läs mer om jobbet
Om företaget
JobBusters är ett auktoriserat personaluthyrnings- och rekryteringsföretag. Vi är inriktade mot tjänstemän och sätter stort värde i att hitta rätt person till rätt position. Genom att vara flexibla, tillgängliga och närvarande i relation till kund, konsult och kandidat, har vi som målsättning att hitta våra kunders drömkandidat och våra kandidaters drömjobb.
+ Läs mer om företaget
Sista ansökningsdag
11 okt 2019
Omfattning
Heltid
Antal Tjänster
1
Yrkesområde
Teknik & Ingenjör
Underkategori
Ingenjör
Kontakt
Mejla Klara Renberg

Inga fler liknande jobb tillgängliga