jobbusters · Publicerad 8 nov 2019

Arbetsuppgifter

Till vår kund i Kista söker vi efter en koordinator som kommer bland annat att arbeta med beställning av mjukvarulicenser och upprättande av nya avtal i leverantörsportaler. Du kommer att vara ansvarig för att svara på mail och fördela till rätt person i teamet. Du kommer att skapa citat och följa upp offerter samt svara på licensfrågor från kunder. Vidare kommer du att arbeta med förnyelse av licenser, beställning och inköp. Som koordinator kommer du även att skapa prislistor till kunder.

Kvalifikationer

Erfarenhet av att arbeta som koordinator/assistent
3-5 års erfarenhet av att arbeta med administration
Mycket god vana av Officepaketet.

Personliga egenskaper

Som person är du positiv, framåt och trivs i kontakten med andra människor. Du är ansvarsrstagande och är en sann problemlösare. Du är prestigelös och är en fena på administration, vidare är du är väldigt flexibel och gillar när det är högt tempo.

Lön

Enligt överenskommelse

Tillträde och ansökan

Heltid. Vår kund önskar start omgående t om 2020-01-31 med stor chans till förlängning. Du kommer att vara anställd av JobBusters som konsult hos vår spännande kund. Skicka in din ansökan i Word-format och snarast då intervjuer sker löpande.
Sökord: koordinator, administratör, assistent
+ Läs mer om jobbet
Om företaget
JobBusters är ett auktoriserat personaluthyrnings- och rekryteringsföretag. Vi är inriktade mot tjänstemän och sätter stort värde i att hitta rätt person till rätt position. Genom att vara flexibla, tillgängliga och närvarande i relation till kund, konsult och kandidat, har vi som målsättning att hitta våra kunders drömkandidat och våra kandidaters drömjobb.
+ Läs mer om företaget
Sista ansökningsdag
25 nov 2019
Omfattning
Heltid
Antal Tjänster
1
Yrkesområde
Administration
Kontakt
Mejla Klara Renberg

Inga fler liknande jobb tillgängliga