jobbusters · Publicerad 13 sept 2019

Arbetsuppgifter

Till vår spännande kund i centrala Stockholm söker vi nu en release coordinator. I arbetsuppgifterna ingår det att arbeta med systemändringar som krävs för releasen samt planera och driva aktiviteter i releaseplanen tillsammans med gruppen. Vidare kommer du att identifiera prioriteringar, konflikter, beroenden och risker samt se till att det finns en plan att mildra risker. Du kommer ha nära samarbete med övriga i EFT gruppen, lokala land-IT organisationer, leverantörer samt andra projekt och program. Vi tänker att du är i början av din karriär och ditt mål är att bli en IT-projektledare.

Kvalifikationer

Högskoleutbildning inom data, systemvetenskap, teknik eller liknande
Mycket goda kunskaper i Officepaketet
1-3 års erfarenhet av att koordinera globala projektaktiviteter
Har erfarenhet av att arbeta med externa leverantörer
Har erfarenhet av IT-lösningar för detaljhandel
Har kunskap om ITIL
Meriterande om du har ett stort intresse för digitala lösningar

Personliga egenskaper

Du är social, öppen, kommunikativ och föredrar att arbeta i team. Du har lätt att sätta dig in i nya arbetsuppgifter, är flexibel och du brinner för att ge god service. Du bidrar till teamet med idéer och har en hjälpsam positiv attityd. Vidare drivs av att nå bra resultat.

Lön

Enligt överenskommelse

Tillträde och ansökan

Heltid. Vår kund önskar start 2019-09-30 t om 2020-03-30. Du kommer att vara anställd av JobBusters som konsult hos vår spännande kund. Efter 6 månader blir du anställd direkt hos kunden. Skicka in din ansökan i Word-format och snarast då intervjuer sker löpande.
Sökord: Release coordinator, coordinator,
+ Läs mer om jobbet
Om företaget
JobBusters är ett auktoriserat personaluthyrnings- och rekryteringsföretag. Vi är inriktade mot tjänstemän och sätter stort värde i att hitta rätt person till rätt position. Genom att vara flexibla, tillgängliga och närvarande i relation till kund, konsult och kandidat, har vi som målsättning att hitta våra kunders drömkandidat och våra kandidaters drömjobb.
+ Läs mer om företaget
Sista ansökningsdag
6 okt 2019
Omfattning
Heltid
Antal Tjänster
1
Yrkesområde
Data & IT
Kontakt
Mejla Klara Renberg

Inga fler liknande jobb tillgängliga