Schneider Electric · Publicerad 27 juni

Är du automationsingenjör idag och vill ta steget in på sälj-arenan? Du har din chans nu.

Eurotherm by Schneider Electric söker en Försäljningsingenjör!

Eurotherm är en ledande leverantör av produkter och nyckelfärdiga lösningar inom automation och processreglering. Se https://www.eurotherm.se/

Eurothermerbjuder dig möjligheten att arbeta brett och självständigt. Du har dels en konsultativ roll och ser behov utifrån dina expertkunskaper, och samtidigt får du möjligheten att arbeta med försäljning mot befintliga och potentiella kunder.

Som försäljningsingenjör arbetar du med hela säljprocessen, från att analysera kundernas behov till att stänga och följa upp affären. Våra kunder finns inom allt ifrån tung basindustri till livs- och läkemedel. Du kommer att ansvara för att nå operativa och strategiska målsättningar med egen budget och resultatansvar inom ditt försäljningsområde. Du blir en del av vårt glada och självgående säljteam, som har mål och ambitioner att skapa resultat genom långsiktiga och värdeskapande relationer med våra kunder.

Du kommer att organisatoriskt tillhöra vårt kontor i Strängnäs men ditt försäljningsområde kommer att sträcka sig över Stockholm/Uppsala/Gävleborg/Södermanland/Östergötland/Dalarna. Det kommer att, från tid till annan, förekomma längre resor som kräver övernattningar inrikes såväl som utrikes. För rätt person är detta ett stimulerande jobb där man till stor del själv styr sin vardag!

Vi söker dig som
  • har några års arbetserfarenhet inom industrin i någon form
  • känner att ditt nästa steg i karriären är att vara teknisk expert och säljare av såväl komponenter som lösningar och servicekontrakt till svensk industri
  • har en stark teknisk utbildning att stå på men även ett driv och intresse för att göra affärer
  • har god datavana och kan uttrycka dig helt obehindrat i svenska och engelska i tal såväl som i skrift
  • har körkort, eftersom tjänsten dagligen innefattar resor på egen hand
För att blir framgångsriki rollensom säljare på Eurotherm behöver du ha ett starkt intresse både för teknik och för att göra affärer. Du har en positiv och tävlingsinriktad personlighet och tilltalas därför av att tillsammans med din chef sätta upp utmanande mål och att överträffa dem. Kommunikation och relationer kommer att vara centralt i ditt uppdrag, vilket betyder att du bör vara nyfiken och utåtriktad som person. Till alla i det egna teamet samt för våra kunder både får och tillför du positiv energi samt skapar och underhåller långsiktiga relationer.

Vårt erbjudande
Vill du synas och vill du göra skillnad? Du har här en unik möjlighet att arbeta på ett mindre företag som är en del av ett stort bolag. För rätt person erbjuds ett självständigt arbete med stor frihet under lika stort ansvar. Detta ger dig möjligheten att få många olika och intressanta kundkontakter på olika nivåer hos våra kunder.

Har du frågor om tjänsten eller vill du berätta mer om dig själv och varför du tycker att detta är rätt tjänst för dig så ring gärna Tina Johnsson på 0708-717635 eller maila på tina.johnsson@randstadsourceright.se

Vi bearbetar ansökningarna löpande och ser gärna att du anmäler ditt intresse snarast.

Välkommen med din ansökan!
+ Läs mer om jobbet
Om företaget
Schneider Electric är en global specialist inom energihantering och automation. Med en omsättning på 27 miljarder Euro under 2015, 160 000+ medarbetare och verksamhet i mer än 100 länder, hjälper vi kunder att hantera energi och processer säkert, pålitligt, effektivt och hållbart. Från enklaste produkt till komplexa system bidrar vår teknik, programvaror och tjänster till att förbättra drift och automation av våra kunders verksamheter. Vår uppkopplade teknik omformar branscher, utvecklar städer och berikar tillvaron. På Schneider Electric kallar vi det Life Is On.
+ Läs mer om företaget

Inga fler liknande jobb tillgängliga