Centric Professionals AB · Publicerad 12 jan

För ett växande IT-företag med ambitioner är inflödet av kandidater extremt viktigt. Vi på Centric söker därför en Talent Manager. Genom att säkerställa att vi finns och är aktiva i de rätta kanalerna, är du drivande i det proaktiva rekryteringsarbetet.

Arbetsuppgifter

Som Talent Manager på Centric arbetar du operativt utifrån två perspektiv - finna talang och behålla talang. Tillsammans med HR-avdelningen och våra personalansvariga konsultchefer arbetar du med att se till att våra stjärnor som redan är ombord utvecklas, trivs och långsiktigt ser meningen med livet på Centric. Tillsammans med marknadsavdelningen och våra rekryterare jagar du efter de IT-talanger som ännu inte hittat hem till Centric. Du är redaktör på sociala medier och leder Centric in i de nya trender, lösningar och platser där vi som bolag får bäst ROI på vår investeringar gällande kandidatförsörjning.

Din profil och kvalifikationer

Du är insatt i SEO, du vet hur vi får det mesta ut av Google. Du vet hur man kramar ut det gottiga ur LinkedIn och förstår att det bästa lösningarna oftast inte kostar mer än blod svett och tårar och att när ett färdigpaketerat, blänkande säljmaterial presenteras för dig så är du redan tvåa på bollen och kommer troligtvis betala alldeles för mycket.

Du slipper personalansvar men har massor med mandat då du rapporterar direkt till sverigechefen. Din input kommer direkt påverka de miljoninvesteringar vi årligen gör inom marknadsföring och de kanalval som görs när det kommer till rekryteringsannonsering. Du kommer utgå från vårt nya fräscha kontor i centrala Sundbyberg men arbetar över hela landet och tillsammans med centrala funktioner i Norge och Holland.

Som person är du nyfiken, har som hobby att följa trender, är påläst om händelser i omvärlden, har lätt för att få kontakt med människor och älskar att få jobbet gjort. Du är operativ, hands on, stark såväl verbalt som i skrift och älskar att ta dig an uppgiften från ax till limpa. Om detta är du så har vi ett alldeles speciellt jobb för dig - välkommen till Centric!

Vad vi erbjuder

Vi erbjuder dig tillgång till kontinuerlig kompetensutveckling tillsammans med ett roligt gäng med mycket värme och humor. Vi sitter i ljusa och trevliga lokaler i expansiva Sundbyberg, med goda kommunikationsmöjligheter via tvärbana, tunnelbana och pendeltåg på gångavstånd.

Känner du att det är dags för en ny rolig utmaning? Kontakta oss idag! Intervjuer sker löpande och vi vill därför tipsa dig om att ansöka till oss snarast möjligt.

Har du några frågor kring tjänsten? Kontakta Klas Bonde på tfn: 010-219 05 00 eller klas.bonde@centric.eu.

Vi har tyvärr inte möjlighet att hantera ansökningar som inkommer via vanlig post eller e-post.

Centric är ett IT-företag med över 300 konsulter i Stockholm, Göteborg, Malmö, Linköping, Jönköping, Karlstad och Örebro. Vi specialiserar oss på uthyrning av generalister, förmedling av specialister, rekrytering och outsourcing. Som ett av Europas största privatägda tjänsteföretag med över 5 000 anställda i Europa är en sak tydlig; vi tror på människor oavsett om vår kund vill hyra in, anställa eller låta oss göra hela jobbet. Vi är självklart ett auktoriserat bemanningsföretag och följer givetvis gällande kollektivavtal tecknat mellan Almega bemanningsföretagen och Unionen.

OBS! Du vet väl att du kostnadsfritt kan ladda ner tusentals e-böcker när du registrerat dig som sökande på vår hemsida. Där finns böcker inom allt från t ex IT, ekonomi, personlig utveckling, karriärstips till hur man skriver ett bra CV.

Gilla oss på facebook så att du inte går miste om nå't. Där listar vi våra lediga tjänster och kommer med tips och trix när det gäller jobbsökande; https://www.facebook.com/CentricSweden.
+ Läs mer om jobbet
Om företaget
Centric Professionals är ett bemanningsföretag med över 300 konsulter. Vi specialiserar oss på bemanning, rekrytering och förmedling av tjänster inom IT. Centric är ett av Europas största privatägda tjänsteföretag med över 5 000 anställda i Europa. På Centric sätter vi alltid människan först, oavsett om det gäller våra kunder, partners eller anställda. Våra anställda gör oss till det vi är och det är de som varje dag gör det lilla extra hos våra kunder. Vi utmanar våra anställda att ständigt utvecklas genom att lära sig nya saker och anta nya spännande utmaningar. Att vara rik på nya erfarenheter är en väg till framgång i arbetslivet. Vi har många spännande uppdrag för dig som vill se dig om. Äventyret väntar på dig som har en positiv inställning till livet. Naturligtvis ger vi dig bra anställningsvillkor också. Vi har kontor i Stockholm, Göteborg, Malmö,

Linköping, Jönköping, Karlstad och Örebro. I framtiden jobbar ännu fler i vårt företag. Gör du?
+ Läs mer om företaget
Sista ansökningsdag
13 feb
Anställning
Tillsvidareanställd
Omfattning
Heltid
Antal Tjänster
1
Yrkesområde
HR & Personal
Underkategori
Rekrytering

Inga fler liknande jobb tillgängliga