JobBusters · Publicerad 7 okt 2019

Arbetsuppgifter

JobBusters söker just nu en Projektadministratör som vill vara en del av att påverka vår miljö. Som Projektadministratör kommer du att assistera programledaren i ett Nordiskt samarbetsprogram mellan statliga affärsverk/bolag i Sverige, Norge, Danmark och Finland. Din uppgift är att stödja programledaren med planering, uppföljning och kommunikation av aktiviteter i programmet. Du kommer att ansvara för att administrera programmöten och styrgruppsmöten, upprätta och distribuera målgruppsanpassad dokumentation och information till programmets medlemmar. Som Projektadministratör kommer du även att upprätthålla övriga rutiner avseende rapportering och uppföljning. Du kommer att rapportera till programledaren och förväntas spela en viktig roll i programmets framdrift genom att bidra till struktur och ordning samt rätt information till rätt målgrupp.

Kvalifikationer
  • Du har dokumenterad erfarenhet av att stödja, koordinera och samordna komplexa program
  • Du är förtrogen med praktisk tillämpning av processer och verktyg inom program- och projektstyrning.
  • Det är meriterande om du har erfarenhet av flera olika modeller för program- och projektstyrning. Gärna med erfarenhet från PPS-modellen.
  • Du har viss kunskap i wordpress för enklare uppdatering av hemsida.
  • Kunskap om och/eller erfarenhet av energibranschen.
  • Mycket goda kunskaper i svenska och engelska, i både tal och skrift samt förståelse för de övriga nordiska språken
  • Du har möjlighet att resa inom Norden
Personliga egenskaper

För att lyckas som Projektadministratör har du god samarbetsförmåga och initiativförmåga. Du är flexibel och anpassningsbar efter arbetsbelastning. Du har även vana att hantera många bollar i luften och trivas med att vara spindeln i nätet. Vi ser även att du är pedagogisk och social. Som Projektadministratör hos vår kund ser vill vi gärna att du är ödmjuk och har lätt för att skapa förtroende.

Lön

Lön, enligt överenskommelse.

Tillträde och ansökan

Heltid. Vår kund önskar start 2019-12-01 och uppdraget förväntas löpa t.o.m. 2021-12-31 med möjlighet till förlängning. Du kommer att vara anställd av JobBusters som konsult hos vår spännande kund.

Skicka in din ansökan i Word-format snarast, då intervjuer sker löpande.
Sökord: administration.administratör,projekledning,sundbyberg
+ Läs mer om jobbet
Om företaget
JobBusters är ett auktoriserat personaluthyrnings- och rekryteringsföretag. Vi är inriktade mot tjänstemän och sätter stort värde i att hitta rätt person till rätt position. Genom att vara flexibla, tillgängliga och närvarande i relation till kund, konsult och kandidat, har vi som målsättning att hitta våra kunders drömkandidat och våra kandidaters drömjobb. Du kommer att arbeta som Projektadministratör hos vår miljömedvetna kund med arbetsplatsen belagd i Stockholm.
+ Läs mer om företaget
Sista ansökningsdag
22 okt 2019
Omfattning
Heltid
Antal Tjänster
1
Underkategori
Projektledare
Kontakt
Mejla Charlene Trowell

Inga fler liknande jobb tillgängliga