Konfidentiell · Publicerad 7 aug 2020

ValueOne söker en Supply Planner/operativ inköpare till ett sex månader långt uppdrag på ett läkemedelsbolag norr om Stockholm med tillsättning snarast.

Om rollen
I rollen som Supply Planner/operativ inköpare kommer du i huvudsak att fungera som ett stöd till den övriga organisationen i olika inköpsaktiviteter. I rollen ingår också vissa taktiska inköpsuppdrag såsom affärsmöten med och utvärdering av viktiga leverantörer och åtgärder för leverantörsförbättringar. Du förväntas också arbeta med systemuppdateringar för utvalda leverantörer eller utvalda inköpsaktiviteter (inklusive analys och uppföljning av KPI: er och kostnadsbesparingsaktiviteter).

Huvudsakliga arbetsuppgifter:
  • Orderhantering av direkt material, indirekt material och tjänster och reklamationer
  • Verka för att de kommersiella delarna av avtalen implementeras och följs
  • Samarbeta nära finansavdelningen för att säkerställa och förbättra P2P-processen
  • Se till att verksamheten uppfyller satta KPI:er
  • Aktivt bidra till implementering och uppdateringar av ERP-systemet (MS Dynamics AX)
  • Stötta organisationen med rekvisitioner, nya leverantörer och nya produktprocesser
Din bakgrund
Vi söker dig som är en engagerad, serviceinriktad och kommersiellt driven lagspelare. För att passa för uppdraget bör du ha en utbildning på akademisk nivå eller lägst gymnasienivå inom inköp alternativt motsvarande kvalifikationer erhållna genom erfarenhet. Uppdraget kräver minst 3 års erfarenhet av inköp och materialhantering, helst i ett företag som verkar på en reglerad marknad. Du bör också ha goda kunskaper i något av de större ERP-systemen. Goda kunskaper i svenska och engelska i tal och skrift är ett krav. Vi ser det som meriterande om du även har kunskap om MS Dynamics AX och är bekant med GxP-standarder.

Ansökan
Ansökan och CV skickar du in snarast via vår hemsida: https://valueone.se/aktuella-jobb/. Vi hanterar ansökningar och tillsätter tjänsterna löpande. Har du frågor om uppdragen är du välkommen att kontakta Olof Widmark på telefon: 070-786 80 99.

ValueOne är specialister inom supply chain management, inköp och logistik. Vi erbjuder våra kunder tjänster inom tre affärsområden: uthyrning av inköp- och logistikkonsulter, rekrytering av inköpare och logistiker samt utveckling av företags supply chain verksamheter vad avser strategi, modell, metod, process, organisation och kompetens.
+ Läs mer om jobbet
Sista ansökningsdag
6 okt 2020
Omfattning
Heltid
Antal Tjänster
1
Yrkesområde
Transport & Logistik
Underkategori
Inköp

Inga fler liknande jobb tillgängliga