Rubino Rekrytering Aktiebolag · Publicerad 28 sept

Taxi / Beställningscentral / Gruppchef / Ledare/ Kundservice/ Transport / Sundbyberg / Stockholm

Till Cabonline söker vi en Gruppchef Customer Service, Stockholm


  • Vi söker dig som har tidigare ledarerfarenheter och det är bra om du också har erfarenhet av att driva och leda verksamheter i förändring.
  • Vi ser att du har minst ett par års erfarenhet av detta med goda resultat.
  • Det är meriterande med tidigare erfarenhet av transportbranschen och/eller trafikledning.
  • Du uttrycker dig väl i tal och skrift på svenska och engelska.
  • Du har goda kunskaper i Officepaketet.
Som ledare är du engagerad,tydlig och rak i din kommunikation med god förmåga att motivera och entusiasmera dina medarbetare. Du är en koordinerande och flexibel person med en ödmjuk och positiv attityd. Vidare är du självgående och van med att arbeta med ett flertal projekt parallellt utan att tappa fokus. Arbetet innebär skifttjänstgöring.

För att lyckas krävs det att du trivs i rollen som ledare. Du är förtroendeingivande och tydlig i ditt bemötande. Du har hög målsättning och en stark vilja av att både du och företaget gör bra resultat men du bidrar också gärna till utveckling i ett bredare perspektiv. Då vi ständigt utvecklas som organisation så vill vi att du besitter ett intresse och engagemang i förändringsprocesser.

Du sprider arbetsglädje och får din omgivning att trivas genom ett stort engagemang samtidigt som du kommunicerar på ett tydligt sätt.

Vidare arbetar du bra med andra människor och delar gärna med dig av erfarenheter och vill lära av andra. Du tar initiativ, sätter igång aktiviteter och uppnår resultat.

Ansöker gör du omgående via vår hemsida www.rubino.se

Denna rekrytering hanteras av Rubino Rekrytering, för eventuella frågor är du välkommen att kontakta Sara Jarju på 070-3548080 alt Harry Rubino på 0733-763930.

Välkommen med din ansökan!

Cabonline Group (f.d. Fågelviksgruppen) grundades 1989 och är en av Europas ledande teknik och serviceleverantörer till taxibranschen. I Sverige och Norge är ca 3500 åkerier anslutna med tillsammans ca 7000 fordon under olika varumärken, bl.a. Taxi Kurir, Taxi 020, Norgestaxi, TOPCAB, Taxi Skåne och Sverigetaxi. Taxiägarna får genom Cabonline attraktiva kundavtal, branschledande teknikutveckling och tillgång till stordriftsfördelar och infrastruktur. Gruppen omsätter ca 5MDR SEK och utför drygt 20 miljoner resor per år. www.cabonline.com
+ Läs mer om jobbet

Inga fler liknande jobb tillgängliga