SJR · Publicerad 2 aug

Modern Ekonomi är en lokalt förankrad redovisningsbyrå med rikstäckande resurser. För att få den bästa lösningen tror vi på en personlig, nära och varaktig relation med kunden. Vår målsättning är att vara en modern och resursstark byrå med hög kunskapsnivå för såväl det mindre som det medelstora företaget. Koncernen startade år 2006 och finns med drygt 160 medarbetare fördelade på 15 platser. Huvudkontoret finns i Västerås. Modern Ekonomi är sedan februari 2014 noterat på Nasdaq First North.

Till Modern Ekonomi rekryterar vi nu en erfaren lönekonsult som gillar att ta eget ansvar och drivs av att göra sina kunder nöjda. Du kommer att arbeta i en varierande tjänst med mycket kundkontakt och härliga kollegor.

Om tjänsten
Som lönekonsult ansvarar du tillsammans med din kollega för företagets outsourcing-verksamhet. Du kommer ha ett specifikt kundansvar och ansvarar för hela löneprocessen. Du kan räkna lön och förstår hur olika lönearter hanteras samt har kunskap i arbetsrätt och vet hur olika lagar reglerar lönehanteringen. I tjänsten hanterar du även lönefiler, lönekörning, pensioner och försäkringar. Du kommer arbeta med ett flertal kunder från olika branscher med olika kollektivavtal.

Din bakgrund
Du har minst ett fyra års arbetserfarenhet av hela löneprocessen och kan snabbt sätta dig in i dina arbetsuppgifter. Tjänsten ställer krav på att du är självgående och kan driva ditt eget arbete framåt. Du har en bra och tydlig dialog med dina kunder och levererar en mycket god service. Noggrannhet är för dig en självklarhet och du trivs med ett högt tempo i arbetet. En god kommunikation och teamkänsla är viktigt för dig och du tar initiativ för att utveckla ditt samarbete med dina kolleger. Goda kunskaper i Excel är en förutsättning samt goda kunskaper i tal och skrift i både svenska och engelska.

Ansökan
I denna rekrytering samarbetar Modern Ekonomi med SJR. Då urval och intervjuer sker löpande ber vi dig skicka in din ansökan snarast. Sista ansökningsdag är 31/8. Alla ansökningar behandlas konfidentiellt. Du söker tjänsten via www.sjr.se. Har du frågor om tjänsten kontakta ansvarig rekryterare Joakim Hedqvist på 076-6471626. Vi tillämpar ett löpande urval, välkommen med din ansökan!
+ Läs mer om jobbet
Om företaget
SJR är specialiserat på rekrytering och konsultverksamhet inom ekonomi, bank och finans samt karriärvägledning vid omstruktureringar. Vårt arbete kännetecknas av kvalitet, nytänkande och personligt engagemang.
+ Läs mer om företaget
Sista ansökningsdag
30 sept
Anställning
Tillsvidareanställd
Omfattning
Heltid
Antal Tjänster
1
Yrkesområde
HR & Personal
Underkategori
Löner & Förmåner
Visa var

Inga fler liknande jobb tillgängliga