Xylem Inc · Publicerad 21 sept

På Xylem arbetar 16 000 personer mot ett gemensamt mål: att skapa innovativa lösningar för världens vattenbehov. Genom att utveckla nya tekniker, förbättrar vi hur vatten används, förvaras och återanvänds nu och i framtiden. Vi transporterar, renar, analyserar och återför vattnet till naturen och hjälper människor att använda vatten effektivt - hemma, på arbetet, inom industrin och i jordbruket. Vi har mer än 100 års erfarenhet inom vattenteknikområdet och erbjuder en portfölj av ledande produktvarumärken och expertkunskaper inom en stor mängd applikationer. Vår kompetens har lett till långvariga relationer med våra kunder i mer än 150 länder, på 6 kontinenter. Xylem hade 2015 en omsättning på 3,7 miljarder dollar.

Vi är ett av världens ledande bolag inom vattenförsörjning, och Sveriges ledande pumpföretag och söker nu ny säljkraft till Region Mitt. Som Xylems nya utesäljare inom M&C kommer du att ansvara för direkt och indirekt försäljning av Xylems produkter inom ditt säljområde och rapporterar till Regionchefen för region Mitt.

Service/säljinriktad ingenjör inom el & automatik

Vi söker en initiativtagande och serviceinriktad ingenjör som, förutom försäljning, brinner för teknisk och säljstödjande support. Du kommer att tillhöra Xylem Sveriges region Mitt med placering någonstans i Regionen, viktigast är att du är rätt person, inte var du bor. Din uppgift är att kontinuerligt vidareutveckla affären och tekniskt stödja regionen inom el & automatik. Du rapporterar till säljchefen för regionen.
Du stöttar säljare/service och är med ute hos slutkunder och deltar vid kundevenemang. Du kommer även att få ett antal egna kunder att ansvara för. En del av din tid ger du våra kunder support, både över telefon och på plats både vid nyinstallationer/idriftsättningar samt vid uppgradering/servicebesök. Vid produktlanseringar skall du, tillsammans med marknadsavdelningen göra utbildningsplaner för din region och exekvera dessa. Du blir den som centralt inom din region ansvarar för teknisk support och att utbilda/kontinuerligt höja kompetensen inom området el & automatik hos alla regionens medarbetare såsom innesäljare, utesäljare och servicetekniker. Genom detta blir du en central spelare som i högsta grad bidrar till att utveckla affären.

Vi ser gärna att du är utbildad inom automation, men framförallt har flera års erfarenhet, gärna med start från praktisk drifttagning till att du idag kanske arbetar med att ta fram och sälja in kompletta lösningar och system. Du är också en person som brinner för att lära dig mer om produkter, tjänster och lösningar inom el-automation. Du har goda kunskaper om styrsystem från konventionella system till PLC-system och vill lära dig mer. Resande ingår i tjänsten mestadels inom regionen. Tidigare säljerfarenhet är också meriterande.

Vi fäster stor vikt vid personliga egenskaper! Vi söker dig som agerar affärsmässigt, är analytisk samt förstår kundens behov och prioriteringar. Du är flexibel i ditt sätt att arbeta och är inte rädd för att fatta egna beslut i det dagliga arbetet. Framförallt är du serviceorienterad och trivs och finner en glädje i att arbeta ihop med och stötta både medarbetare och slutkunder.

Vi erbjuder dig en kreativ miljö med engagerade och hjälpsamma kollegor med goda chanser till utveckling i ditt arbete.

Har du frågor är du välkommen att kontakta Patrik Berglund, Regionchef Mitt & Norr, tfn 08 - 475 6389 eller Karin Kyyrä, HR, 08-475 69 66.. Välkommen med din ansökan snarast, dock senast 2017-10-31. Tjänsten kan komma att tillsättas innan ansökningstiden har gått ut.
+ Läs mer om jobbet
Om företaget
På Xylem arbetar 13 000 personer mot ett gemensamt mål: att skapa innovativa lösningar för världens vattenbehov. Genom att utveckla nya tekniker, förbättrar vi hur vatten används, förvaras och återanvänds nu och i framtiden. Vi transporterar, renar, analyserar och återför vattnet till naturen och hjälper människor att använda vatten effektivt - hemma, på arbetet, inom industrin och i jordbruket. Vi har mer än 100 års erfarenhet inom vattenteknikområdet och erbjuder en portfölj av ledande produktvarumärken och expertkunskaper inom en stor mängd applikationer. Vår kompetens har lett till långvariga relationer med våra kunder i mer än 150 länder. Xylem hade 2012 en omsättning på 3,8 miljarder dollar. Läs mer på www.xyleminc.com/jobbahososs

Vi erbjuder dig en kreativ miljö med engagerade och hjälpsamma arbetskollegor. Gå med i Xylem IF och träna eller tävla med oss i simning, fotboll, löpning, skidåkning och andra sporter. Gå med i konstföreningen och var med i konstutlottning, ställ ut egna alster eller häng med på teater. Du kan även åka på volontärresor med Xylem Watermark, vårt företagsprogram för samhällsinsatser www.xylemwatermark.com.
+ Läs mer om företaget
Sista ansökningsdag
21 okt
Anställning
Tillsvidareanställd
Omfattning
Heltid
Antal Tjänster
1
Yrkesområde
Teknik & Ingenjör

Inga fler liknande jobb tillgängliga