Academic Work · Publicerad 20 aug 2021

Ta chansen att få vara med i Fostiras framgångsresa! Motiveras du av att skapa långsiktiga kundrelationer och triggas av att göra affärer? Ar du en person som far energi av att mota dina kunder med nyfikenhet och engagemang? Vi söker nu deras nästa säljande kundrådgivare som ska ta Fostira närmare deras mål - att bli den största företagsbyrån på marknaden!

Information om uppdraget

Fostira är ett företag i stark tillväxt som utvecklar koncept och varumärken med design som främsta verktyg oavsett om det handlar om att ta fram trycksaker, kampanjer eller en ny webb. Du kommer att ingå i ett sammansvetsat team som jobbar för affärer, god lagkänsla och ett härligt arbetsklimat.

Som säljande kundrådgivare är du ansvarig för att utveckla och maximera försäljningen av Fostiras tjänster till företag. Detta innebär dels nykundsbearbetning, men även att strategiskt stötta dina befintliga kunder i dess affärsutveckling för att på så sätt bygga upp en stark omsättning över tid. Med kunden i fokus ska du driva säljprocesser från prospektering och tidsplanering till leverans och uppföljning. Du kommer att arbeta med kunder som ar intresserade av att starka sin position genom visuell kommunikation. Du bor vara lyhörd för kundens behov och kunna sätta dig in i nya amnesomraden och branscher.

Tjänsten är en direktrekrytering vilket innebär att rekryteringsprocessen sker genom Academic Work men du kommer anställas direkt hos Fostira.

Du erbjuds
 • Att bli en del av ett passionerat team där hårt arbete och prestation belönas
 • Årliga konferenser och resor i syfte att stärka teamkänslan, kompetensen och kulturen
 • En trygg anställning med en fast månadslön och en provisionsbaserad del
 • En möjlighet att komma in i en spännande bransch
Arbetsuppgifter

Dina huvudsakliga arbetsuppgifter kommer att vara:
 • Prospektering och mötesbokning via telefon
 • Arbeta med nykundsbearbetning och bearbetning av redan befintliga kunder
 • Utföra personliga möten med fokus på behovsanalys och kundnöjdhet
 • Ta fram underlag till kunder, såsom offerter
 • Arbeta med hela försäljningsprocessen från behov till stängd order
Vi söker dig som
 • Har goda kunskaper i svenska och grundläggande kunskaper i engelska då det krävs i kontakt med kunder och kollegor
 • Innehar B - körkort
Vi ser det som meriterande om du har tidigare erfarenhet av försäljning och/eller kundservice.

I den här processen kommer stor vikt att läggas vid din personlighet där vi söker dig som trivs med relationsskapande arbete och besitter en social och kommunikativ förmåga samt är framåt som person. För att lyckas i rollen bör du besitta ett ordentligt driv med viljan att lära och föra arbetet framåt med ett resultatorienterat sinne.

Övrig information

Start: Augusti

Omfattning: Heltid

Placering: Sundsvall

Rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och Fostiras önskemål är att alla frågor rörande tjänsten hanteras av Academic Work.

Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals- och intervjufasen.
+ Läs mer om jobbet
Om företaget
Läs mer om Fostira här.
+ Läs mer om företaget
Sista ansökningsdag
Löpande
Ort
Sundsvall
Omfattning
Heltid
Antal Tjänster
1
Yrkesområde
Försäljning

Inga fler liknande jobb tillgängliga