Academic Work · Publicerad 8 apr 2021

Är du utbildad ingenjör och vill anta en viktig roll där du bidrar till ökad trafiksäkerhet? Brinner du för CAD-modellering och ritningsframtagning och vill bli ett framtida proffs inom området? Då kan detta vara din nästa möjlighet!

Information om uppdraget

Academic Work söker för Saferoads räkning en CAD-konstruktör till deras kontor i Sundsvall. Saferoad Sverige AB är en av de ledande distributörerna av trafiksäkerhetsprodukter i Sverige. Till deras avdelning väg- och broräcken söker de nu deras nästa konstruktör.

Som medarbetare hos Saferoad har du en viktig roll - där du både får utvecklas och utmanas professionellt när du arbetar i projekt från början till slut. Du kommer vara med vid allt från tidiga utredningar och förstudier till mer kompletta handlingar för väg- och broprojekt och arbeta tillsammans med kompetenta kollegor.

Uppdraget är en del av vår personaluthyrning. Du kommer vara anställd hos Academic Work och arbeta som konsult hos Saferoad. Målsättningen är att du ska kunna bli anställd direkt hos dem, förutsatt att alla parter är nöjda med samarbetet.

Du erbjuds

* Som konsult för Academic Work erbjuder vi stora möjligheter för dig att växa professionellt, bygga ditt nätverk och skapa värdefulla kontakter för framtiden. Läs mer om [vårt konsulterbjudande]https://www.academicwork.se/jobbsokande/konsult

Arbetsuppgifter

Som CAD-konstruktör inom produktutvecklingen arbetar du främst med att rita upp nya produkter samt modifieringar befintliga produkter efter nationella krav. Utöver det arbetar du med att skapa och utforma nya underlag, i form av modeller och ritningar, som senare används av projektingenjörerna i projektstadiet.

Vidare kommer du att:
 • Rita och konstruera produkter ut efter ritningsstandard och CAD-process för 2D- och 3D-filer.
 • Skapa produktdokumentation och agera som en stöttande funktion till produktutvecklarna.
 • Driva dina projekt efter planering mot leverans.
Tjänsten passar dig som är rittekniskt skicklig och har ett genuint intresse av CAD-ritning. Du ser vidare ett värde i möjligheten att på lång sikt få utvecklas samt tillsammans med kunden.

Vi söker dig som
 • Är utbildad ingenjör från högskola eller universitet inom relevant område så som maskinteknik, byggnadskonstruktion eller samhällsbyggnad. Alternativt dig som har erfarnehet av liknande arbetsuppgifter som konstruktör mot mekanisk tillverkning.
 • Vill utvecklas och arbeta fokuserat med CAD-konstruktion.
 • Har kunskaper i AutoCAD, Inventor eller liknande 3D-CADsystem.
 • Goda kunskaper i svenska och engelska tal och skrift då det förekommer regelbunden kontakt med kunder samt att säkerhetsföreskrifterna är på dessa språk.
Vi ser det som meriterande om du har arbetat i en liknande roll som konsult inom CAD-konstruktion sedan tidigare med arbetslivserfarenhet av Inventor, AutoCAD, Vault, eller Ilogic.

Som person är du strukturerad vilket innebär att du innehar förmågan att planera, organisera och prioritera i ditt arbete. Vidare är du initativtagande och ansvarstagande som person, vilket innebär att du självständigt ansvarar för dina arbetsuppgifter och säkerställer dess kvalitét samt att de blir utförda enligt utsatt tid. Du är noggrann och följer säkerhetsrutinerna som finns eftersom kunden arbetar med trafiksäkerhet. Utöver det ser vi att du är trevlig, social och trivs med att samarbeta med dina arbetskollegor.

Övrig information
 • Start: Omgående enligt överenskommelse
 • Omfattning: Heltid
 • Placering: Sundsvall
 • Rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och vår kunds önskemål är att alla frågor rörande tjänsten hanteras av Academic Work.
Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals- och intervjufasen.
+ Läs mer om jobbet
Om företaget
Saferoad består av 2100 anställda utspritt över 13 länder. Saferoad Sverige AB är en av de ledande distributörerna av trafiksäkerhetsprodukter i Sverige.
+ Läs mer om företaget
Sista ansökningsdag
Löpande
Ort
Sundsvall
Omfattning
Heltid
Antal Tjänster
1
Yrkesområde
Teknik & Ingenjör

Inga fler liknande jobb tillgängliga