Academic Work · Publicerad 17 nov 2021

Hiab har många nya projekt i pipen vilket ger dig som junior utvecklare en unik chans att bidra till utvecklingen inom automatisering av styrkegodskranar. Detta är tjänsten för dig som brinner för att skapa kreativa, tekniska lösningar! Då Hiab är världsledande inom sin bransch får du verkligen möjligheten att arbeta i teknikens framkant. Låter det spännande? Välkommen in med din ansökan!

Information om uppdraget

Med sina rötter i Hudiksvall, känt för sin närhet till kusten, pittoreska hus och öppen atmosfär, har Hiab sitt kontor med cirka 100 anställda. Hiab kan erbjuda dig en arbetsplats med modern utrustning och stora möjligheter att utvecklas med förteget. Applikationsutvecklarteamet jobbar just nu på ett stort projekt kopplat till automationen av deras styrkegodskranar. Med denna applikation är målet att skapa ett enkelt sätt för Hiabs kunder att få tillgång till information kopplat till installation och service, och inte minst att de också ska kunna styra sin utrustning remote.

Du erbjuds
 • En utvecklarroll utöver det vanliga på en innovativ arbetsplats som är världsledande i sin bransch
 • En chans att bli en del av utvecklingen av framtidens teknik
 • Möjlighet att få arbeta med och lära dig från ett erfaret fullstack-team
Arbetsuppgifter

I denna roll kommer du att jobba nära med ditt team i olika projekt. Ni arbetar agilt och kommer tillsammans utveckla innovativa applikationer för Hiabs styrkegodskranar. Med tiden kommer du också att få arbeta med att förvalta de system som ni utvecklar.

Du kommer till exempel att
 • Utveckla i bland annat .Net, Entity, Angular, HTML och CSS
 • Arbeta med funktionell programmering
 • Sköta intern och extern kravspecifiering
Vi söker dig som
 • Kan utveckla i exempelvis C# eller Java från en en utbildning inom exempelvis datavetenskap, systemvetenskap eller motsvarande. Vi önskar att du har läst på Universitet, Högskola eller Yrkeshögskola.
 • Har goda kunskaper i svenska och engelska, då det krävs i kommunikation och dokumentation
Som person söker vi dig som är ansvarstagande och uppskattar att samarbeta nära andra medarbetare i ditt team. Du är initiativtagande och har ett starkt intresse för programmering och kreativa lösningar.

Övrig information
 • Start: Enligt överenskommelse
 • Omfattning: Heltid
 • Placering: Hudiksvall
 • Rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och Hiabs önskemål är att alla frågor rörande tjänsten hanteras av Academic Work.
Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals- och intervjufasen.
+ Läs mer om jobbet
Om företaget
HIAB-styckegodskranar i premiumsegmentet använder den allra senaste tekniken för att maximera säkerheten, prestandan och effektiviteten. De klarar de tyngsta jobben och kan utföra snabba lastningscykler eller känsliga precisionsarbeten. Smarta lösningar garanterar säkerheten för både operatören och arbetsmiljön. Allt omfattas av ett oöverträffat globalt servicenätverk med fokus på maximal drifttid.

Hiab är en del av Cargotec.
+ Läs mer om företaget
Sista ansökningsdag
Löpande
Ort
Sundsvall
Omfattning
Heltid
Antal Tjänster
1
Yrkesområde
Data & IT
Underkategori
Utvecklare

Inga fler liknande jobb tillgängliga