Bonnier News Sales · Publicerad 9 juni 2021

Är du en lagspelare som tycker om att jobba i högt tempo och har viljan att vinna? Är du driven som person och vill jobba på ett företag där det är naturligt att lyfta varandra? Nu finns chansen att vara med på Bonniers expandering! Låter det intressant? Urval sker löpande, sök redan idag!

Information om tjänsten

Professionals Nord söker för Bonnier News Sales räkning företagssäljare. Tjänsten är en direktrekrytering vilket innebär att rekryteringsprocessen sker genom Professionals Nord och att du anställs direkt hos Bonnier News Sales.

Bonnier News Sales är en av de kommersiella avdelningarna som bidrar med viktiga intäkter som möjliggör journalistik som når och berör många - Bonnier News uppdrag. De strävar efter att vara marknadens mest attraktiva affärspartner och rådgivare som ger insiktsfulla råd till deras kunder. De arbetar tillsammans i en engagerad miljö med att skapa och sälja nytänkande koncept och innovativa lösningar till både print och digitala kanaler för några av mediesveriges mest välkända varumärken.

Som företagssäljare kommer du ingå i ett av deras motiverade team fyllt av kollegor med blandade erfarenheter som ni delar med varandra. Varje team har också en ledare som finns på plats och coachar dig till att bli den bästa versionen av dig själv.

Då du börjar jobba hos Bonnier News Sales startar de med att ge dig en grundlig säljutbildning, coachning och säljträning som matchar dina tidigare erfarenheter. Du bidrar med vilja, positiv inställning, tidigare erfarenheter samt dina motivationsfaktorer.

På Bonnier News Sales finns goda utvecklingsmöjligheter och du erbjuds interna utbildningar för att lyckas i din roll och med din utveckling.

Den här rekryteringsprocessen hanteras av Professionals Nord och Bonnier News Sales önskemål är att alla frågor kring tjänsten går till info@professionalsnord.se.

Arbetsuppgifter

Som företagssäljare hos Bonnier News Sales erbjuder du Bonnier News produkter och tjänster till företag inom bolagets samtliga regioner. Du arbetar aktivt med att söka upp och bearbetar nya och befintliga kunder för att ge råd och erbjuda marknadens kreativaste marknadsföringsslösningar. Dina arbetsverktyg är telefon och datorn, men viktigast är din målmedvetenhet, hunger efter vinst och din positiva inställning.

Vi söker dig som

Har avslutad gymnasieutbildning och en vana att använda dator som arbetsverktyg. Du håller tider och arbetar strukturerat. Har du erfarenhet av sälj sedan tidigare eller en bakgrund inom idrott är det meriterande men inget krav.

Vi tror framför allt att dina personliga egenskaper är avgörande för hur väl du kommer trivas i rollen hos Bonnier News Sales. Du är en riktig lagspelare och kliver utanför din comfort zone och utmanar dig själv för att utvecklas. Du har en stark drivkraft och viljan att vinna. Vidare är du service minded och relationsskapande för att både se och skapa affärsmöjligheter.

START: Omgående, enligt överenskommelse
OMFATTNING: Heltid
STAD: Sundsvall
URVAL: Sker löpande
KONTAKT: Mimmi Sondell

Sök tjänsten genom att klicka på "sök jobbet" nedan. Vi går igenom urvalet löpande och kan därför ha gått vidare med kandidater innan annonsen stängs ner. Om du vill kan du även skapa en användare och ladda upp ditt CV och personliga brev. Vi tar tyvärr inte emot ansökningar via mail men har du frågor kring tjänsten är du välkommen att kontakta oss på info@professionalsnord.se

Information om kundföretaget

Bonnier News Local strävar hela tiden efter att ligga i framkant för att möta deras kunders behov inom marknadsföring. Deras produktportfölj består av en mängd digitala kanaler, sökordsannonsering, sociala medier, morgontidningar, gratistidningar, radio och flera andra produkter och tjänster. Allt för att hjälpa företag få önskad effekt av sin marknadsföring.

Bonnier News Local är Sveriges ledande lokala mediekoncern med 20 nyhetssajter, 28 morgontidningar, appar, gratistidningar, radio, direktreklam, reklambyrå och tryckeriverksamhet. Koncernen omsätter ca 2,2 miljarder och vi är idag 1 100 medarbetare. Läs mer på: www.bonniernews.se
+ Läs mer om jobbet
Om företaget
Vi vet av erfarenhet att du som medarbetare är den viktigaste resursen för företagen. Därför arbetar vi med kvalité och personlig matchning till alla våra tjänster för att hitta rätt jobb för dig. Hos Professionals Nord finns en gedigen branscherfarenhet och en gemensam vision - Att skapa och bibehålla arbetstillfällen! Läs mer om oss på www.professionalsnord.se.
+ Läs mer om företaget
Sista ansökningsdag
30 juni 2021
Ort
Sundsvall
Anställning
Tillsvidareanställd
Omfattning
Heltid
Antal Tjänster
1
Yrkesområde
Försäljning
Underkategori
Telefonförsäljare

Inga fler liknande jobb tillgängliga