Emhart Glass · Publicerad 21 apr 2021

Är du personalvetare och vill vara en del av en nationell HR-avdelning? Drivs du av förbättringsarbeten och vill jobba proaktivt? Tveka inte att skicka in din ansökan idag!

Information om tjänsten

Professionals Nord söker för Emhart Glass räkning en HR Business Partner. Tjänsten är en direktrekrytering vilket innebär att rekryteringsprocessen sker genom Professionals Nord och att du anställs direkt hos Emhart Glass.

Den här rekryteringsprocessen hanteras av Professionals Nord och Emhart Glass önskemål är att alla frågor kring tjänsten går till info@professionalsnord.se.

Arbetsuppgifter

Emhart Glass söker nu en HR Business partner till deras site i Sundsvall. Som HR Business Partner kommer dina främsta arbetsuppgifter kretsa kring att coacha chefer i vardagliga HR-relaterade problem. Du kommer också att vara en del i att arbeta med förbättring och utveckling av nya HR-processer samt uppdatera befintliga.

I arbetet kommer du ha en daglig kontakt med cheferna och finnas som stöd och support när verksamheten kräver det. Du rapporterar till HR-chefen som är placerad i Örebro, din stationeringsort kommer vara Sundsvall och där du kommer även ingå i ledningsgruppen.

Du kommer även ha hand om förhandlingar och interna utbildningar samt delta på mässor i olika forum. I arbetet ingår även:
  • Generellt HR-arbete
  • Driva personalfrågor
  • Chefsstöd
  • Arbetsmiljöfrågor
  • Utveckla rutiner och processer
Vi söker dig som

Har minst fem års erfarenhet av både operativt och strategiskt HR-arbete, du är utbildad personalvetare eller har motsvarig arbetslivserfarenhet. Du har även mycket goda kunskaper inom arbetsrätt och är van vid självständigt arbete samt är trygg i att driva arbetet med fackliga parter. Vidare har du tidigare erfarenhet av HR-arbete som omfattar både kollektivpersonal och tjänstemän.

Det är meriterande om du har erfarenhet tillverkande industrin, har du dessutom ansvarat för utvecklingsarbete, är det ett stort plus. Du hanterar både svenska och engelska i tal och skrift.

Vi tror att dina personliga egenskaper är avgörande för hur väl du kommer trivas i rollen hos Emhart Glass. Du är driven som person och är van att hantera olika typer av personer i olika situationer. Du är lugn och trygg i dig själv och kan vägleda dina chefer med goda resultat. Vidare är du en relationsskapande och energirik person som trivs i en föränderlig miljö.

START: Omgående/enligt överenskommelse
OMFATTNING: Heltid
STAD: Sundsvall
URVAL: Sker löpande
KONTAKT: Frida Söderström

Sök tjänsten genom att klicka på "sök jobbet" nedan. Vi går igenom urvalet löpande och kan därför ha gått vidare med kandidater innan annonsen stängs ner. Om du vill kan du även skapa en användare och ladda upp ditt CV och personliga brev. Vi tar tyvärr inte emot ansökningar via mail men har du frågor kring tjänsten är du välkommen att kontakta oss på info@professionalsnord.se

Information om kundföretaget

Bucher Emhart Glass är världsledande tillverkare av automatiska glasformningsmaskiner för framställning av bland annat glasflaskor och glasburkar. Bucher Emhart Glass firar mer än 250 år av innovation och har de senaste 50 åren utvecklat vår högteknologiska glasformingsmaskin. Företaget har en internationell prägel då vi är schweiziskt ägda samt har produktion och försäljning i Europa, USA och Asien. Våra svenska enheter finns i Sundsvall och Örebro.
+ Läs mer om jobbet
Om företaget
Vi vet av erfarenhet att du som medarbetare är den viktigaste resursen för företagen. Därför arbetar vi med kvalité och personlig matchning till alla våra tjänster för att hitta rätt jobb för dig. Hos Professionals Nord finns en gedigen branscherfarenhet och en gemensam vision - Att skapa och bibehålla arbetstillfällen! Läs mer om oss på www.professionalsnord.se.
+ Läs mer om företaget
Sista ansökningsdag
21 maj 2021
Ort
Sundsvall
Anställning
Tillsvidareanställd
Omfattning
Heltid
Antal Tjänster
1
Yrkesområde
HR & Personal

Inga fler liknande jobb tillgängliga