Eurocon · Publicerad 22 feb 2021

Vill du ingå i ett team av teknikkonsulter som är kända för att leverera kvalitativa och genomtänka lösningar? Eurocon är ett norrländskt bolag med stor potential där behovet för el- och automationsingenjörer växer, då vi bland annat nyligen erhållit uppdrag av SCA i projekt CTMP Ortviken. Vi söker nu dig som har något års arbetslivserfarenhet från branschen och vill bygga din fortsatta karriär tillsammans med oss i Sundsvall.

Information om tjänsten

Professionals Nord söker för Eurocons räkning en el- och automationsingenjör. Tjänsten är en direktrekrytering vilket innebär att rekryteringsprocessen sker genom Professionals Nord och att du anställs direkt hos Eurocon.

Arbetsuppgifter

Tjänsten innebär medverkan i ny- eller ombyggnad av processindustri och då främst mot pappers- och massindustrin. Du kommer att ingå i ett team av medarbetare där kulturen präglas av korta beslutsvägar. Du kommer i uppdragen att ansvara för delar av arbetsuppgifterna inom din disciplin, i nära samarbete med kollegor och kundens representanter. I uppdragen kommer du kunna vara med från början till slut, från studie i förprojekt, via inköp och konstruktion under projekteringsfas till montageassistans och utcheckning under genomförandefas. När uppdraget är slutfört har kund fått sin fullständiga anläggningsdokumentation och du har redan påbörjat arbetet med deras nästa projekt.

Vi söker dig som

Du som söker har en ingenjörsutbildning inom styr- och reglerteknik, elektroteknik, elektronik, alternativt inom anläggning, eller som driftingenjör. Du har erfarenhet av CAD-verktyg och arbete i modern IT-miljö. Du har arbetslivserfarenhet från tjänster inriktade mot el och/eller automation inom industri- och energisektorn. Tidigare erfarenhet av detaljprojektering i databas är meriterande.

Som person har du lätt för att samarbeta och skapa goda relationer med kollegor och kunder. Du har en öppen attityd och drivs av att arbeta med projekt med högt kundfokus.

START: Mars 2021
OMFATTNING: Heltid
PLACERINGSORT: Sundsvall
URVAL: Urval startar den 11/1
KONTAKT: Linnea Lindberg

Information om kundföretaget

Eurocon är ett teknikkonsultföretag som erbjuder spetskompetens i form av kvalificerade tjänster och system för genomförande av industriprojekt av alla storlekar och komplexitet samt underhåll och optimering av industriella anläggningar. Tillsammans med de helägda bolagen KLT och Pidab sysselsätter företaget cirka 275 medarbetare. Eurocon finns på över tio orter från Kiruna i norr till Karlshamn i söder med huvudkontoret i Örnsköldsvik.
Läs mer om Eurocon på www.eurocon.se
+ Läs mer om jobbet
Om företaget
Vi vet av erfarenhet att du som medarbetare är den viktigaste resursen för företagen. Därför arbetar vi med kvalité och personlig matchning till alla våra tjänster för att hitta rätt jobb för dig. Hos Professionals Nord finns en gedigen branscherfarenhet och en gemensam vision - Att skapa och bibehålla arbetstillfällen! Läs mer om oss på www.professionalsnord.se.
+ Läs mer om företaget
Sista ansökningsdag
Idag
Ort
Sundsvall
Anställning
Tillsvidareanställd
Omfattning
Heltid
Antal Tjänster
1
Yrkesområde
Teknik & Ingenjör

Inga fler liknande jobb tillgängliga