HL DISPLAY · Publicerad 12 nov

Från ett litet, resande enmansband till en global ledare i över 50 länder. Där emellan finns historien om HL Display och du kan vara nästa pusselbit för framtiden. Vi söker dig som är en erfaren redovisningsekonom och som under januari till maj 2019 vill ta ett uppdrag hos vår kund HL Display. Som konsult hos Amendo kommer du att utföra ditt arbete i HL Displays kontorsmiljö på Bultvägen i Sundsvall.

Arbetsbeskrivning
Du kommer att arbeta med löpande bokföring, avstämningsarbete och bokslut. Uppdraget löper från januari till och med maj 2019 på heltid 100%.

Kvalifikationer och egenskaper
Vi söker dig som är en erfaren senior redovisningsekonom. Du har relevant högskoleutbildning eller motsvarande yrkeserfarenhet. Du kommer främst att arbeta med bokslut och kan du Jivees så är det meriterande. Som person tycker du om att ha ordning och reda och i rollen som konsult är det viktigt att du trivs med nya kontakter och att etablera relationer hos kundföretaget. Du kommunicerar väl i tal och skrift på svenska och engelska.

Om Amendo
Amendo är ett av Sveriges ledande konsult- och rekryteringsföretag inom ekonomi, bank, finans och försäkring. Vi är ett expansivt bolag med kontor i Stockholm, Göteborg, Malmö och Sundsvall. Idag är vi ca 350 anställda med målsättning att fortsätta expandera och vara våra kunders naturliga första val. Amendo är ett auktoriserat företag i bemannings- och rekryteringsbranschen och kollektivavtal tillämpas.

Detta får du som konsult på Amendo
Vår största tillgång är våra kollegor! För att göra ett bra jobb hos våra kunder är det viktigt att du trivs hos oss. Du får en trygg arbetsgivare med ett välkänt varumärke och en engagerad konsultchef som kan branschen. Vi ser till att du får en spännande och långsiktig utveckling i din konsultroll. På Amendo tror vi på jämlikhet, inkludering och mångfald och vet att olika erfarenheter tar oss framåt. Därför ser vi positivt på sökande med olika bakgrunder och erfarenheter.

Frågor och kontakt
Välkommen att söka tjänsten omgående. Vi träffar lämpliga kandidater löpande och uppdraget kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag. Vid frågor om tjänsten, vänligen kontakta Pernilla Keusch, rekryteringskonsult Amendo, 073 042 19 36, pernilla.keusch@amendo.se.

Följ oss gärna på LinkedIn!
+ Läs mer om jobbet
Om företaget
HL hjälper sina kunder att skapa attraktiva och lönsamma butiker som stärker konsumentens shoppingupplevelse.

Med närvaro i 50 länder erbjuder de unika butikslösningar som gör det möjligt att öka försäljningen, spara arbetstidskostnader, skapa differentiering och förstärka varumärkens synlighet.

Allt började år 1954 när den resande säljaren Harry Lundvall såg ett problem. Produkterna visades dåligt och det fanns inga priser i butikerna. Så Harry tog saker i egna händer. Med hjälp av ett strykjärn och ren entusiasm började han tillverka etiketthållare i sin källare. Hans produkter blev snabbt populära och skapade ordning och reda i butikerna.

Idag installeras HL Displays lösningar i 295 000 butiker. Med globala räckvidd och tillverkningskapacitet i världsklass gör det möjligt för dem att leverera både lokala behov och såväl stora mer omfattande roll-outs. De leder utvecklingen av innovativa och hållbara lösningar, och tillsammans skapar de en bättre shoppingupplevelse för människor över hela världen.
+ Läs mer om företaget
Sista ansökningsdag
30 nov
Ort
Sundsvall
Omfattning
Heltid
Antal Tjänster
1
Yrkesområde
Ekonomi
Underkategori
Redovisningsekonom