KåKå AB · Publicerad 27 nov 2019

till vårt affärsområde NonFood söker vi en

passionerad och engagerad

Affärsutvecklare

för Norrland

som brinner extra för konceptförsäljning och affärsutveckling

"KåKå hjälper kunderna att lyckas". Bara genom att stärka kundernas profil och kunskap kan vi öka deras lönsamhet. NonFood är en mycket viktig del av KåKås sortiment och skapar förutsättningar för våra kunder att förstärka sin profil och affärsidé.

Hos KåKå innefattar NonFood allt inom emballage och förpackningar. Tjänsten innebär såväl ny-kundsbearbetning som att utveckla befintliga kunder med projekt- och konceptförsäljning.

Du ska vara affärsdriven och kunna jobba självständigt med stor passion för att skapa långsiktiga och nära kundrelationer och affärer samt kunna se och förstå helheten ute hos kund. Kreativitet, känsla för design och profilering i kombination med kunskaper inom Bageri & Konditori, är ett plus.

Vi erbjuder Dig ett stimulerande arbete i en mycket fri roll med högkvalitativa produkter och ett gott kamratgäng på en avdelning med en fantastisk utveckling. Vi backar upp dig med Sveriges starkaste säljkår, innovationsteam och produktspecialister.

Du kommer att bearbeta kunder inom Bageri, Konditori och butik i Norrlandsdistriktet från Norrbotten till Gävleborg och Dalarna. Vi räknar med 1-2 resor med övernattningar per vecka. Vi ser Sundsvall som lämplig bostadsort/ utgångspunkt.

Frågor besvaras av Affärsområdeschef, Håkan Kristensson, 0702-10 94 91 eller HR chef, Peder Mattsson, 0709-10 03 10.

Då urval sker löpande ser vi gärna att du ansöker snarast.

Välkommen med din ansökan.
+ Läs mer om jobbet
Om företaget
KåKå AB är Sveriges ledande leverantör av bageriingredienser. KåKå AB finns representerat i Lomma, Stockholm, Örebro och Göteborg med totalt 155 anställda.

KåKå befinner sig i ett expansivt och spännande skede där vi stärker våra positioner inom alla våra kundsegment såsom hantverksbageri, leveransbageri, industribageri och livsmedelsindustri. KåKå omsätter ca 1 miljard SEK.

KåKå Sverige ingår i Orkla Food Ingredients (OFI) som är en del av Orkla ASA´s fyra livsmedels-divisioner. OFI har ca 3500 anställda och omsätter ca 10 miljarder SEK. I OFI ingår också bl.a. Jästbolaget, Odense Marcipan, Dragsbaek Margarine, Idun Industri och Sonneveld. www.kaka.se
+ Läs mer om företaget
Sista ansökningsdag
26 jan 2020
Ort
Sundsvall
Anställning
Tillsvidareanställd
Omfattning
Heltid
Antal Tjänster
1
Underkategori
Affärsutvecklare

Inga fler liknande jobb tillgängliga